Új készülékhez kapott ajándék praktikum feltöltős sim kártyának mennyi a lebeszélhetősége? (tudásbázis kérdés)
Ugyanazt a Praktikumos kártyát kaptad ajándékba, amit meg is lehet venni, készülék nélküli kezdőcsomagként. A honlapon meg ez van róla:
"A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdőcsomag ára: 3990 Ft, mely 2500 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz.
A készülékes csomag 900 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz."
Én hiszek:o)
Csak nyáron is változtathatták az akciókat június és augusztus között...De én sem hiszem, hogy lecsökkentették volna 900ft-ra...
Én most vásároltam új készüléket Bónusz programmal vagyis régóta van előfizetésünk és gy kedvezményesen lehet új készüléket vásárolni.
Kaptam hozzá ajándékba egy praktikum feltöltős sim kártyát.
Tudja valaki, hogy mennyi ennek a lebeszélhetősége?
Nem szeretném kibontani, aktiválni, hanem el szeretném adni,de a szerződésben sehol sem találom, hogy mennyi van rajta...
További ajánlott fórumok:
- Vodafon telefon van nálam, feltöltős kártyával, ami viszont nincs feltöltve. Hogyan tudhatom meg mi a száma?
- Van valakinek feltöltős villanyórája? Mi a véleménye róla?
- Digital Therapy Mashine ST-688 "masszírozó" készülékhez hol találok használati útmutatót?
- E-On tartozás feltöltős óránál
- A megvásárolt lakásomban feltöltős villanyóra van, ezt simán átírják a nevemre, mint a nem feltöltőst?
- Karácsony előtt volt akció a T-mobilnál, hogy 300perc ingyen lebeszélhető saját hálózatban. Ez meddig érvényes?