Van valakinek feltöltős villanyórája? Mi a véleménye róla? (beszélgetés)
Szia Vidékiasszony!
Segítenél, hogy ez a feltöltés hogyan működik? Akkor nem kell feltöltési pontot keresni.
Bocsánat nekem még kicsit kínai, eddig nem volt ilyen.
Mindenkinek előre is köszönöm aki tud segíteni benne.
Üdv: Aileron
szia,
mi a bérbeadott házunknál szereltettük fel, mert így ugye nem tud tartozást felhalmozni a bérlő (mert sajnos sokszor csak idővel derül ki, ha nem épp fair a bérlőd, persze ez nem általánosítás akar lenni), aztán az általunk lakott házba is váltottunk erre. Egyre több helyen fel lehet tölteni, szinte az összes Relay üzlet, cba-k, benzinkútak, nem kell havonta leolvasnod, szórakozni a diktálási határidővel stb. Szóval szerintem sokkal kényelmesebb és sokkal jobban nyomon követhető a fogyasztásod.
En kulfoldon elek es itt a berelt lakasban feltoltos ora van. Tapasztalatom, hogy olyan, mint a feltoltos telefon. Ha van penzed beszelsz, ha nincs hallgatsz :) A fogyasztasodat jobban kontrolalhatod es sokkal takarekosabba valsz. Ez volt az elso tapasztalatom. A masodik, hogy soha nem felejtsd el feltolteni, mert konnyen elofordul, hogy ulsz a wcn este es egy pillanat alatt sotetseg borul rad :))) Az en eletemet annyiban neheziti, hogy itt minden villanyos, a futes, a tuzhely... szoval eleg kellemetlen, ha megfeletkezel rola es lefogy.
A masik, hogy azt mondjak dragabb, mint a szamlas. De azt nem tudom otthon hogy van.
Ezt is meg kell szokni es akkor nincs problema, sporolni lehet vele, mert jobban erzed, hogy milyen utemmel fogy a penzed. En meghataroztam a keretet mennyit fogyaszthatok es igyekszem nem tullepni.
Szia,
Két ismerősömnek is van és meg vannak elégedve vele.
További ajánlott fórumok:
- Lelopott plomba a villanyóránkról! Fellebbezni van értelme?
- Nem férek a villanyórámhoz!:(
- Leszedte a házunk volt tulaja a plombát a villanyóráról és mi csak most vettük észre, mit tegyünk?
- Vodafon telefon van nálam, feltöltős kártyával, ami viszont nincs feltöltve. Hogyan tudhatom meg mi a száma?
- A megvásárolt lakásomban feltöltős villanyóra van, ezt simán átírják a nevemre, mint a nem feltöltőst?
- Feltöltős villanyóránál mennyi a maximum kWh, amit fel lehet tölteni?