Hoxás naplók működése (beszélgetés)
Szia! Elnézést, csak most láttam a kérdésed. A moderátorok nem látnak bele a titkos naplókba. Egyedül én látom, hogy ha a naplótulajdonos jelez valami problémát, akkor meg tudjam oldani.
Szia Hoxa!
Arról érdeklődnék, hogy egy zárt naplóba van-e az operátoroknak betekintése? Kinek van oda betekintése?
Mennyire "privát" ez a zárt napló minősítés?
Köszönöm a válaszod!
Akkor próbálkozom másik oldallal.
Ilyen nagyonbabást már nem lehet, ugye?
Akkor ott a kóddal lehet a hiba. Figyelj rá, hogy a HTML kódot másold, ne mást. Ilyen zárójelek között: < és >
Én is így emlékeztem, de csak az első vonalzó jelenik meg, a másodiknak már csak a kódja.
Ha a kódokat egymás alá másolod, akkor több vonalzó is meg tud jelenni.
Hogyan lehet a napló fejlécébe egyszerre több vonalzót tenni?
Az egyik naplómban nem látszanak a bejegyzések. Mi a teendő?
Kértem egy titkos naplóhoz olvasási jogot. Később néztem meg, hogy a tulajdonosa több mint egy éve nem vezette, és többen is úgytűnik hiába jelentkeztünk be olvasásra. A tulaj kap értesítést, ha valaki olvasni szeretné a naplóját, vagy mondjunk le erről, mert a tulaj már nem jár erre?
Nem, ez továbbra is így van. Ami nem titkosnak nyílt, azt nem lehet titkossá tenni és fordítva.
Nem, sajnos a kétféle napló között nincs átállítási lehetőség.
Ha a titkos naplómat szeretném nem titkossá tenni, azt h lehet??? Lehet egyáltalán??
:( köszönöm a választ! :)
Nem, sajnos a kétféle napló között nincs átállítási lehetőség.
Sziasztok! Titkos naplót lehet nem titkossá tenni? Vagy át kell másolni az egészet?
köszönyük,szépen,és ,szerintem,nagyón jó.ötlet./kivánók,szép napót.üdvözletel.ágnes1219
Sziasztok!
VÁLTOZÁS:
Mostantól mindenkinek maximum 3 titkos naplója lehet, nem csak egy.
Üdv:
Hoxa
Mármint az olvasókét, vagy tagokét, attól függően, hogy napló, vagy klub...
Most fedeztem fel egy újítást... Akár napló, akár klub, Hoxáék távolabb rakták a képeket egymástól, mert eddig olyan közel volt a képekhez a kiléptetés, vagy engedélyezés, hogy véletlenül is rá lehetett kattintani, most távolabb rakták a képeket, és mintha egy picit kisebb lenne mindenki profilja is...
...vaaagy... csak a profil képek lettek kisebbek, így távolabb vannak alatta a kiléptetés-engedélyezéstől...
Én azt szeretném kérdezni,hogy hol lehet beállítani,hogy amit beteszek,képet ,illetve motívumokat azok egymás alatt legyenek és ne össze vissza???
Köszönöm mielőbbi válaszod!:)
A régi naplókat nem lehet titkosítani.
Nem kell privit írni, le lehet venni a hozzászólás lehetőséget a Kinézet és egyéb beállítások gombot megnyomva, a megjelenő ablakon az első sorban.
Még az elején lvastam, hogy a régi napló NEM titkosítható
Ez engem is érdekelne.Lehet a régi naplót titkosítani?
átmásolni nem szeretném,mert több mint 7000 bejegyzés van.
További ajánlott fórumok: