Klubok működése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Klubok működése
Kedves Hoxa!
Szeretném a "Vannak még őszinte, szeretni tudó emberek?" zárt klubbom törlését kérni, inaktivitás miatt.
Előre is köszönöm!
Kedves Hoxa!!!
Szeretném a már működő Boszorkánytanya2 klubomot zárttá tenni, eddig nyílt klub volt.
Szia Kedves Hoxa?
Szeretném a "Panaszláda" klubom töröltetni!
Köszönet előre is!
MTI
Kedves Hoxa.
Szeretném a klubjaimat töröltetni!
Köszönöm!
Kedves Hoxa
Regebb.meg lehetett nezni a zart.kluboknal a.tagok neveit ,eselleg fenxkepeit
Most nem talalom.azert megis jo lenne tudni kik vannal ott mielott bekerezkednek.
Kedves Hoxa!
Szeretném a Dühöngőőőőő-csak meghívásos alapon! :D klubom töröltetni.
Köszönöm!
Kedves Hoxa!
Szeretném a " Szex és szerelem terapeuta válaszol" Klubbomat töröltetni.Hogyan tudom ezt megtenni?
Köszönettel: image13
Kedves Hoxa!
Az újrakezdés művészete c. klubunk nevébe beírnád, hogy (zárt)? Időközben önsegítő csoporttá változott és többen megsértődtek, amiért nem jöhetnek.
Köszönettel, Csikilány.
Kedves Hoxa !
Létre hoztam egy klubbot 2017 márciusi babák c. De véletlenül rosszul mentettem. Titkosnak szerettem volna lehet valahogy változtatni rajta?
Másik kérdés táblázatot tudok csatolni valahogy a klubhoz ( várandós táblázat lenne hogy ki hol tart éppen)
Valszodat előre is köszönöm.
Kedves Hoxa!
A Fülzugás c.klubom már nem aktuális.Kérhetném a törlését?
Előre is köszönöm
Lia-mia
Kedves hoxa!
A "Miskolci anyukák, kismamák, várandósok baba tervezői ide" csoport vezetőjeként tolmácsolnám a tagok kérését. Szeretnénk egy olyan táblázatot,amiben vezethetjük a megszületett babákat,a születendő babákat,h ki hány hetes terhes,illetve h ki van várakozó/próbálkozó stádiumban.
Előre is köszönöm szépen a segítséget! :)
Kedves Hoxa!
"Kistestvért szeretnénk 2015-re" ehhez a klubhoz szeretnénk próbálkozós/babavárós klubtáblázatot.
Előre is köszönjük!
jaj, bocsi már látom!!!
MÁs is szerkesztheti, vagy csak én?
Ha adok admin jogot valakinek, akkor ő szerkesztheti?
Oké, de milyen táblát? Honnan?
A klubnál nem látok semmilyen táblát.
Szia!
Készen van. A táblát te tudod szerkeszteni.
Hoxa
Kedves Hoxa!
Újabb kérdések:
a klub címét lehet-e változtatni, mert szeretném kiírni mellé, hogy teltházas. Ha többen lennénk, már nem tudnánk követni, kivel mi történt.
Másik:
lehet táblázatot csatolni a klubhoz? tulajdonképpen egy fogyási napló lenne, amiben hetente, havonta tudnánk rögzíteni a súlycsökkenéseket. Van ilyen?
Előre is köszönöm!
Szia!
Semmi gond. Átbillentettem zárttá.
Hoxa
Kedves Hoxa!
Létrehoztam egy klubot, de sajnos rosszul mentettem: azt szeretném, hogy csak a tagok olvashassák. Mit lehet tenni? Nem látok változtatási lehetőséget.
Előre is köszönöm a választ!
Kedves Hoxa!
A "2012 februári babák" klubgazdája vagyok. Lassan egy éve, hogy létrejött ez a jó kis csapat. Köszi a lehetőséget utólag is! :)
Most a tagok kérésére szeretnénk kiírni a klub neve mellé, hogy "megtelt", nem szeretnénk újabb tagokat felvenni. Én sajnos nem találtam meg, hogy hol lehetne módosítani az eredeti neven. Segítenél nekünk! Köszönöm előre is!
É.
Klub - 2012 MÁRCIUSI BABÁK!!
Ehhez a klubbhoz szeretnénk kérni babás táblázatot,amibe vezethetjük kinek mikor született meg a babája!Köszi!
Klub - Aprótalpak
Szeretném töröltetni a klubbomat mert egy kedves ismerős is épp tegnap csinált azt fogjuk használni.Köszi
2012 a mi évünk lesz szülünk!!!!! :-))
2012.ben Miskolcon szülök!
Ezt a 2 klubbomat szeretném töröltetni!Köszi!
Kedves Hoxa!
Az egyik klubom törlését kérném:
Esküvőre készülődők klubja :)
Köszönöm.