Úgy gondoltam kerítek egy csajt a fiamnak, de nem tudom... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mär nehezen emlekszem vissza a mult szäzad esemenyeire....
Hiäba na, en is öregszem..-))))
Nem értem ha csajra van szüksége fiadnak, miért nem talál. Ennyire elesett?
Azt jobban megérteném ha komoly kapcsolatra való és minden tekintetben hozzá illő nőt nem talál valaki, mert az időigényesebb. De csajt?
Bármelyikre is van szüksége, legalább ezt szerezze meg önállóan!
rÁDIÓBAN HALLOTTUK?
hÁT nem emlékszel, OTT VOLTUNK a Titanic mentőcsónakjában azzal a csajjal és énekeltünk miközben súlyedt a hajó!
Akkor más világ volt. Régen aki nem házasodott az vénlány, öreglegény volt. Akkor azt mondták, hogy biztos van valami baja, pl b.zi vagy az agyával nincs rendben valami.
Most szinglik. És az milyen jó is csak magukkal kell foglalkozni, nincs felelősség, gyereknevelés, stb - mondják ők.
Hogy Te mikre emlekszel???
megemelem elötted a kalapomat....-))
De minden szavad igaz, tenyleg elköltöztem, igy magamrol kellett gondoskodnom mindenben.
Nehez volt.
Vannak dolgok amikben a férfiak fordítva vannak bekötve mint a nők :)
Mai fejjel megmosolyogtató de annak idején 29 évesen mentem férjhez és vénlánynak számítottam. Nekem is olyan 23-24 éves korom után folyamat kommendálták a - szerintem - rosszabbnál rosszabb fazonokat. Először is roppant megalázó, másodszor meg már dafke sem kellettek azok a pasik akiket uszulgattak. Amúgy meg azért sem értettem ezeket a férjszerző akciókat mert mindig volt barátom, mindig jártam valakivel. Hja hogy nem vettek feleségül? Az más tészta!
Csak halkan kerdezem:
Anyämnak anno miert nem voltak ilyen jo ötletei?
Erről ez a film jutott az eszembe:
Férjhez mész, mert azt mondtam
Igaz itt Diane Keaton a lányának keres férjet, de végül jó vége van...
Én támogatom!
mond ez valamit a mai fiataloknak?
A maiaknak semmit.
Mi meg elöben hallottuk a rädioban, amikor a Titanic elsüllyedt...
meg az utcän a rikkancsoktol... Szenzäcio....-))
az a baj, hogy megvältozott ez a viläg...
Nekünk mär mäs a rendszere.
Mäs volt a moräl a mi fiatal korunkban....
Csak a hajnalban järok dolgozni mondäsodbol gondoltam.
En fiatal koromban hajnalban, mindig csak hazafele osontam...-))
Az volt, de nem tudtuk és nem használtuk ki :)
Szegény srác keveset drogozott és valami kiütötte hogy le is százalékolták :(
Csináld, ne hallgass az itteni siratóasszonyokra
Elsőnek óvszer, hsacsak nem akar a fiad oralizálni
Anno elvittem dolgozni egy jóbarátom fiát, olyan helyre ahol az országúton árulták magukat a lányok
Fizettem a srác munkájáért, és visszafelé jövet leálltam egy lánnyal egy kis kólávsl ajándékozni mert nagyon meleg volt és látásból ismerteem
Persze a srác beindult
Mondtam ok, megbeszélem a lánnyal, de levonom a fizetésedböl
Annyira már nem kellett neki
Később a srác anyjának mondtam, hogy a haverom elvihetné már egy kuplerájba mert ráférne a gyerekre, volt vagy 20 éves akkor
Hú de lett felháborodás
Szegény jóbarátom /RIP/ a gyerek meg , gondolom , azóta is "marcsival" fekszik le
Noszty fiu esete Tóth Marival. Kommendálás régen is divat volt, csak megvolt rá aki kommendálta a fiut vagy a lányt
Ó idők ó erkölcsök
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Úgy gondoltam hogy műfenyőt veszek, nagyon szépek vannak,...
- Idén nyáron lesz az esküvőnk és arra gondoltam, hogy a...
- Hüvelygombára gondoltam de...