Hüvelygombára gondoltam de... (beszélgetés)
Pl.
Én is kell járjak párhoz. egy alkalommal panaszkodtam orvosra. Váróba senki. Beutalóm volt, időpontom nem. És nem fogadott. Azért sérelmeztem, mert előző nap voltam roszzul, és a szokásos ambuláns vizsgálat még mutatott volna valamit... Pedig 5 percnél nem szoktam tovább bentlenni. Igaz ez nem nődoki volt.
Nem szerencsés ha " eláztatjuk " a kollégákat mármint az orvos kollégákat. ( itt is érvényes : kutya a kutyát nem bántja ).
hívj fel egy másik közeli kerületi sztk-t, és kérdezd meg valamelyik nőgyógyászt, hogy sürgősséggel nem fogadnának-e. Ha elfogadnak, akkor menj oda! (Mondd el, hogy jártál a másik dokival, és hogy nem bírod ki keddig.)
Én már voltam így!
Nem lehet, hogy valami bőrbetegség? hallottam már olyanról, hogy valakinek ott jelenik meg a pikkelysömör
Vett kenetet? el kellene menned egy magánorvoshoz, hátha
De egy kicsit....
Na meg mindenhol szét vagyok repedve....a kisajak és a nagy ajak között nagyon hosszan....
Köszönöm. Ezen még nem gondolkodtam....
Különben nincs még egy hete sem ez a viszkető dolog.... nem értem..
grépfrútmagolaj?
Ez ugyan hosszabbtávú megoldás, de gondolkozz el a candida diéta kipróbálásán!
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Úgy gondoltam kerítek egy csajt a fiamnak, de nem tudom...
- Úgy gondoltam hogy műfenyőt veszek, nagyon szépek vannak,...
- Idén nyáron lesz az esküvőnk és arra gondoltam, hogy a...