Úgy érzem semmire nem viszem, ha nem karol fel egy férfi.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mármint ki volt szarrágó?
Azt a választ úgy értettem, hogy az a pasi akit kinéztem még sosem hívott el randira.
Azóta is jó a viszonyunk, sokszor tűnik nekem úgy, hogy tetszem neki, sok olyan megjegyzése is volt már ami erre utal. Viszont nem hív kettesben (munkahelyen kívül) találkozóra így kicsit elengedtem.
Például volt, hogy viccelődtünk és azt mondta na nem irigyli a jövendőbeli férjem, le is vesz a listájáról. Vagy hogy beszélgettünk a rezsiről, mondta, hogy férjhez kell mennem aki fűt nekem.
Meg tényleg nagyon jó a viszonyunk, de ebből lehet nem lesz több.
Talán a sors iróniája, hogy azóta nem láttam a pasit akit "kinéztem" amióta kiírtam ezt a vallomást.
De ha jobban átgondolom.. az elmúlt 1-2 évben csak lépett volna valamit, ha nagyon akar, nem? Flortolesek voltak, de sosem hívott el sehova.
Mostanában én is kicsit így érzek.
Pedig tényleg, nincs bajom a velem egyidős fiúkkal.
De a legutóbbi olyan látványosan sóher pasi volt, hogy ki is ábrándultam belőle.
Házas vagy, de most alakulgat valakivel valami?
Hogy kell ezt érteni?
Azta.. nem kell, hogy az én problémámmal töltsd az idődet 😯
Csak te rögtön az első vallomás alapján lehordtál, mások viszont kérdeztek előtte.
Arra pályázol hogy majd rád írat valamit? Hát azért is meg kell ám dolgozni. Esetleg éveken keresztül lenne gyomrod hozzá?
Én azért nem szoktam kéretlen tanácsot osztogatni mert az okos anélkül is tudja mit kell tennie, az ostoba meg úgyse hallgatna rám. De egyet mondhatok: Szálljál magadba, és mélyen gondolkozzál el! Ez az egy ami segíthet rajtad.
Persze én sem gondolnám, hogy a kapcsolat hiánya rögtön valami szörnyű gondot jelentene, dehogy.
Csak ti mondtatok, hogy gyanús egy olyan férfi akinek mondjuk 38 évesen még semmi.
És na jó, azért, ha őszinte akarok lenni.. kicsit én is azt mondanám, hogy gyanakodok.
Pedig nagyon rendes pasinak ismerem. Évek óta hülyéskedünk egymással, sosem láttam ebbe semmi többet.
Majd kiderül, megpróbálok valahogy jelezni neki valamit.
Megismered, aztán kiderül.
Néhányunk ezen tapasztalata nem jelenti azt, h mind ilyen.
Nem kell gyanakodni valakire, mert elvált, mert nem nősült meg…, szerintem csak nem találta meg a foltját! Lehet ideiglenesen belehajtotta valaki a fejét egy kapcsolatba, de nem volt az igazi, ezért vége lett! A férjem is egy hosszabb kapcsolatból lépet ki!( 10 év) az enyém 17 évig tartott! Nem vagyunk selejtesek! Vagy lehet egymás selejtjei vagyunk,de fantasztikus a kapcsolatunk!
Nem kell ezt túl lihegni! Lehet te vagy neki az igazi! Ki tudja??!!
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem nem vittem semmire
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Minden nap azt éreztetik velem, hogy nem vagyok semmire sem jó!
- Egy féléves gyereket már nem lehet rászoktatni semmire?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?