Úgy érzem nem vittem semmire (beszélgetés)
Gyerekek unokák nélkül mennél ?
Ők szeretnének menni? 🙂
Engem még a gondolattól is kiráz a hideg, hogy ott kéne élnem. 3 évente utazni nyugatra? Kétféle szappanból, dezodorból választani, Trapper farmert hordani? Egy magyar embertől, az ő akkcentusával tanulni egy nyelvet? No, thanks 🙃
Mire panaszodtak volna? Az állam kiutalta a lakást, munkahelye akkor is volt, ha munkája nem, a villamosjegy se egy forint lett volna, ha az állam nem szubvencionálja.
A gyártósorokról meg akkor is gurultak le Mercedesek, BMW-k, Audik, csak többnyire nem Magyarországra hozták 😝
Az világos .
Tanulság. Ne higgy el mindent, amit olvasol 😄
Miért kellene a kötelet a két végéről húzni? 🙂
Egyszer az egyik végétől húzom (dolgozom, hogy sikeres legyek anyagilag )
Máskor a másik végétől ("dolgozom", azon, hogy a magánéletem , párkapcsolatom rendben legyen.)
Egyensúlyban tartom az életem különböző területeit.
"A sikernek ára van, nem titka"
(Tenni, tenni, tenni kell érte)
Sajnálom, hogy a kérdésemre nem válaszoltál.
Szia.
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél közölni.
Helyesebben, értem amit leírtál, csak nem találom az összefüggést.
Tőlem kérdezed, hogy vitted-e valamire?
Igen, vitted. Leírtad, felsoroltad.
Tőled is megkérdezem.
Boldog vagy?
Én a forumindítót arra szerettem volna rávezetni, hogy minden viszonylagos.
Míg ő magát "sikertelennek" látja (szerintem helytelenül) addig őt más sikeresnek.( Ami szintén helytelen elképzelés csupán, mert az én olvasatomban a sikeres ember boldog IS.
Hát igen, ott lehet, hogy kisebbek voltak a különbségek. A kisvárosokban, ahol általános iskolás koromban éltem, már látszottak a különbségek (ősrégi Trabant - vadiúj Lada, társbérlet - 3 szobás lakás, ilyenek), és volt jól működő KGST piac, különösen a dunántuliban.
Ettől függetlenül persze igaz, hogy a lehetőségek egy viszonylag normális életre akkor sokkal kiegyenlítettebbek voltak, és nagyon sokaknak sikerült előrébb lépni.
Régebben sokat beszélgettünk itt.
Igen, karcos a stílusod, aztán meg tudom, hogy aranyból vagy. :)
...Sokan pedig meglátnak téged, és ők gondolják úgy, hogy nem vitték semmire.
Tudják egyáltalán mit/ kit "irigyelnek" ?
Szerintem csak egy boldogtalan embert.
Szerinted?
"Igazad van?" ...
"Sikeres vagy?" ...
🤔
"BOLDOG vagy?" ...
🤔
Az utóbbi kérdés a legreálisabb, ezt szokták feltenni a jó pszichológusok/önismereti trénerek!
Én is azt hittem, hogy 45 körüli.
Online mindenki fiatalabbnak tűnik, csak én vagyok "zöldfülű":-(
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem semmire nem viszem, ha nem karol fel egy férfi....
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Minden nap azt éreztetik velem, hogy nem vagyok semmire sem jó!
- Egy féléves gyereket már nem lehet rászoktatni semmire?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?