Mi a véleményetek a tatabányai Turul Autóiskoláról? (tudásbázis)
Igen, előre elutaltuk - pl. - 10 óra díját, aztán levezette a lányom. Nekem épp az a fura, amit Te írsz. :)
Egyébként meg nem vagyunk egyformák: lehet, valaki jót ír az oktatódról, de Neked ettől még ugyanúgy gyomorgörcsöd lesz tőle. Ne keresd Magadban a hibát - keresd inkább a lehetőséget, megoldást! ;)
Minden óra után fizetek. Máshol előre fizetnek ki X órát? Érdekes.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert ha valaki ír személyes tapasztalatot netalántán ugyanarról az oktatóról és pozitív visszajelzést kapok, akkor nyilván magamban kezdem keresni inkább a hibát.
Ha már úgyis ott fizettél be, akkor már sodródj tovább, és meglesznek a saját tapasztalataid. Ha még előtte lennél, érteném a kérdést, de így...
Egyébként meg indokkal simán lehet új oktatót kérni, mikor a teherautóra jártam én sem jöttem ki az oktatóval. Bementem az irodába, és megkértem adjanak mást, mert nem vagyunk kompatibilisek, és kiderült, hogy a hölgytől nem én vagyok az egyetlen, aki menekül. Szóval, ha nem alapból van benned ez a gyomorgörcs, akkor cserélj oktatót, igaz így nyáron lehet várnod kell az újra, akkor meg mérlegelj...
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?