Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében (beszélgetés)
Sziasztok,
Nokia csak határozott időre veszt fel embert, vagy 3 hónap, vagy dec 31-ig. Bár most már nincs nyitott pozi. Inkább a mérmunkás állományát duzzasztja... Viszont az tény, hogy a bejutáshoz nem kell protekció...
Viszont a nehéz, szinte lehetetélen bedolgozó cégtől átszerződni a céghez.. Nekem anno sikerült, de nem kívánom senkinek..
én nem haragszok dehogy. csak sejtem sőt az ismerőseim és a rokonaim elég jó pozícióban vannak csak tudják hogy mostanában hogyan veszik fel az embert. az hogy te dolgoztál 3 évet, az se most volt hanem 3 éve. akkor még nem volt ilyen sok leépítés. mostmár alig lehet bekerülni valahova. főleg gyárba. fci-ba is múltkor 2 !!!!embert vettek csak fel mióta is?????
a nokiát nem ismerem csak tudom hogy oda nem protekcióval került be ismerősöm hanem elment azt jelenkezett
Dóri szerintem tökre nem érdemes. Nem akarlak elkeseríteni, de itt csak protekció. Sőt sajnos már a "menőbb" gyáraknál ez megy. Pl FCi is. Tudom mert mindegyikben dolgozik ismerősöm. A munkaerőkölcsönző cégek meg aztán olyanok hogy éhbért fizetnek a jó zsét meg lenyúljálk
azt ajánlom hogy keresd fel a nokiát oda belehet kerülni protekció nélkül is. elmész személyesen azt kész
Sziasztok!
Én jelenleg Oroszlányban lakom, és Fváron melozok a Foxconn-ban, de szeretnék minél elöbb eljönni onnan.Most akkor érdemes jelentkezni a coloplastba vagy nem?
Szia!
Én Szlovákiában élek Dunaszerdahely mellett.Itt sajnos nincs munkám(ill.szeptemberig van)mert magyar állampolgár vagyok és nem beszélem a nyelvet.
Ha lenne valami munka Komárom közelében én is bevállalnám.
Szia Drága!Hogy vagy??
Coloba add be az önéletrajzodat!Oda vesznek fel egyedül embereket!
További ajánlott fórumok:
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Komárom-Esztergom megyében élek Tatabánya környékén hol tudok jelentkezni Avon tanácsadó nőnek?
- Tudnátok-e segíteni? Shih-tzu kölyökkutyust keresek. Komárom-Esztergom megyében.
- Tudtok Komárom-Esztergom megyében jó magán nőgyógyászt, aki nem férfi?
- Karácsonyi vásár, piac Komárom-Esztergom megyében
- Ajánlanátok Komárom-Esztergom megyében gyermekbőrgyógyászt?