Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt? (tudásbázis)
A teszt régen több órás volt, pszichológia teszttel együtt.
Állítólag már lejjebb adták.
Régen dolgoztam ott a gyartásban, egy ideig operátorként. Gépet kell kezelni, és csomagolni, az elvárás magas, az ember kevés volt hozzá már akkor is.
Ha teheted, ne külsősként menj, közvetlenül a céghez jelentkezz.
Az se mindegy, melyik részlegre kerülsz.
Tudok bocsánatot is kérni, akkor megkövetlek, de tegnap nagyon car napom volt, és így jött át a fórumod, hogy....na ez is milyen már??? Csak ideböffent egy minden infó érdekel-t.
Azt kívánom, legyem meg az a munka, amit szeretnél!
A sok negatív tapasztalat ezt hozza ki belőlem.
Régi motoros vagyok már az oldalon.
Privátban a munkámmal kapcsolatban, többeknek segítettem.
Fotó nincs rólam, nem ismerhetnek arcról, de amikor jött hozzánk, akkor én tudtam ki.
Maximális ellátást megkapták, és szerinted megköszönte a többség? NEM.
Ide a nickhez nem írt egy nyomorult köszönömöt, nem hálálkodást, mert nem vagyok olyan, nem fedtem fel magam, de én nem gondoltam egy köszönöm, ördögtől való.
Állítólag orvosi eszközöket kellett összeszerelniük. Nyugdíj előtt dolgozott ott három évet. Úgy gondolom, ha ő elboldogult vele, neked is menne. A tesztről nincsen információm.
Én a Tatán a Güntnernél és Tatabányán a Grundfosnál voltam, még 2018-ban tesztíráson. Leginkább logikai dolgokat kérdeztek itt is ott is.
Nem hiszem, hogy sokkal másabb lehetne a Coloplastnál.
Bocsánat, hogy lemerészeltem írni!
Tudom manapság, már nem szokás a kérem, köszönöm, attól én még így nevelem a gyerekeimet,ja és köszönni is tudnak, még nem vált hátrányukra.
Kérdezett valamit névtelenül. Ezért nem kell kiosztani.
Jó hogy nem kéritek be az összes személyes adatát amivel jelentkezett oda
Segítség a helyes kommunikációra rávilágítás is. :)
Egy jó HR-es mindenre IS figyel, ilyenre is.
Segítséget kér, megköszöni majd ha kapott 🤣
Jó h nem mindjárt magázódni is akarsz 🙈 nem levelet ír, kérdést tesz fel, ilyenbe belekötni 🙈🤦♀️
Nem ismerem, de nálam nem mennél át.
Miért? Ha nem is köszönsz, üsse kavics, de a végére egy (köszönöm, ha segítesz) nagyon elfért volna.
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- A lasagnéhez elő kell főzni a tésztát?
- Auchanban írt valaki tesztet? Mik voltak benne? Nehéz? Mire számítsak? Köszi az infót
- A tésztás ételek felpuffaszthatnak annyira, hogy utána nehezen szedjem a levegőt?