Auchanban írt valaki tesztet? Mik voltak benne? Nehéz? Mire számítsak? Köszi az infót (tudásbázis)
Akkor Ő is belefutott egy tudatlan ügyintézőbe. Én pont akkor lettem munkanélküli amikor kezdődött ez az egész 90napos mizéria.
Miután lejárt a három hónap, kiadták a papírjaimat és mondták, hogy mehetek az önkormányzathoz segélyért ha nem találtam állást, vagy nem akarok elhelyezkedni.
Abban a napban (pár órával később), csörgött a telefonom, hogy bocsi de valamit benéztek vissza kellene mennem.
Visszamentem, mondja a néni, hogy még most tanulják ők is az új rendszert, mi vagyunk az elsők (akik 2011.szeptemberének első napjaiban mentek munkanélkülire). Szóval arra jutottak a megbeszélésen, hogy ha nem használtam el az összes évemet amire munkanélküli járna, akkor meghosszabbítják, így is lett.
szia! Szerintem annak kicsi z eselye, hogy par honapon belul elkuldenenek, hiszen jon az unnepi szezon, karacsony stb, ugyhogy van par honapod, hogy bizonyits.
Azert egy munkahely megissak jobb (es tobb) mint a munkanelkuli.
Persze, ha megteheted, es pihennel kicsit, akkor menj munkanelkulire, de lehet, hogy aztan meg allasajanlat nem kopogtat majd az ajton.
Az nagyon megterhelo lelkileg, ha szeretnel dolgozni, de nem talalsz munkat.
Sok sikert akarhogyis dontesz!
Szerintem nem nehéz, mondjuk én nem mentem oda dolgozni, mert a biztonsági őr egy bunkó volt, és nincs kedvem olyan helyen dolgozni ahol az alapvető tiszteletet sem adják meg a másiknak.
Igaz rég volt, de mindenféle kérdés volt.
Nekem gyorsan ment, de én matekból elég jó vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Kitöltöttem egy önismereti tesztet és az értékelést személyesen szeretnék elmondani. Bízhatok benne?
- SOS! Holnap megyek allergiavizsgálatra! Még nem voltam soha, hogyan csinálják meg a tesztet? Vagy mire számítsak?