Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Túrós uborkaleves recept

Túrós uborkaleves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Túrós uborkaleves hozzávalói:
50 dkg kígyóuborka,
15 dkg tehéntúró,
5 dl húsleves vagy 1 húsleveskocka,
2 dl tejszín,
1 dl tejföl,
só,
késhegynyi őrölt fehér bors,
1 csokor kapor,
1 citrom


A Túrós uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát meghámozzuk,hosszában kettévágjuk,és vékonyan felszeleteljük.A húslevessel meg a többi hozzávalóval turmixoljuk és sóval,fehér borssal,a citrom átszűrt levével meg a finomra vágott kaporral ízesítjük.(Ha nincs húslevesünk a húsleveskockát fél liter vízben felforraljuk,majd kihűtve a hozzávalókat ebben turmixoljuk.)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A túrós uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook