Tudtok valami jó testtömegnövelő terméket ajánlani, ami biztos, hogy nem káros, de lehet vele kicsit hízni? (tudásbázis)
szerintem aki vékony,valószínűleg gyors is az anyagcseréje,s emiatt nem szükséges a napi sokszori étkezés,elég a 3szori is.
egyél SOK HÚST,s a tömegnövelőszerek sem károsak (nem károsabb,mint amit nap mint nap beviszünk az ételekkel...),úgy mint,Mass 20,Volumass 35,cratin,aminósavak...+proteinturmix,de NE az itt-ott hirdetett "női,fogyis"-féléket keresd,hanem amit a sportolók használnak!!!(inkább Scitec,Cytopro termékeket itt is)
sport tekintetéban:ne aerob mozgást végezz (futás,bringa...),hanem inkább statikusat:testépítés,s nem kis súlyokkal,sokat végezz a gyakikból,hanem nagy súlyokkal,max ismétlésig menj.
Azért ezt is köszi :)
De tudod, hogy van? Az ember mindig azzal elégedetlen, ami van :)
Egyébként a legborzasztóbb az az egészben, hogy a mai világban, leginkább a médiának köszönhetően, iszonyatosak az elvárások. Bár én már "megbékéltem" a külsőmmel és a párom is így szeret ( immár 16 éve! ), de mások megjegyzéseket tesznek, betegnek tartanak és már olyan is volt nem egy, aki megkérdezte, hogy hogy lehet egy ilyen jó pasinak ilyen ronda felesége?? Pedig nem csúnya vagyok, hanem "csak" sovány...
Sajnálom :(
Én ennyit tudtam segíteni
Pedig az is nasi... :)
És még egészséges is..
Megyek ebédelni, majd jövök...
Jaj, hát ezek nem túl egészségesek...
Persze úgymondd eheted, mert úgysem látszik, de inkább ne...
Biobuláta? Bioköles?
Akkor helyettem is eszel :)
A nasizás mit takar? Sós v. inkább édes?
Azt nem nagyon kellene.
És mit szokál enni?
Mennyit?
Bár aerobik oktató vagyok, de a Rubint Réka félét nem ismerem...
A súlyzózás a legjobb - persze konditeremben.
anonim80, hova jársz?
Bocsánat, most mennem kell. Köszönöm az eddigi tanácsokat, még visszanézek!
Sziasztok
Szerintem próbáljátok ki a Carbo Plus-t. Persze nem étkezés helyett, hanem mellett...és a fehérjebevitelre is oda kell figyelni
Edzeni/tornázni szoktatok?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani fogínygyulladásra valami hatásos vény nélkül kapható terméket?
- Hogyan számolható ki a testtömeg-index? Mit jelent a nőknél, és mit a férfiaknál a kijött szám?
- A testtömegindexem 24.
- Ki tudja hogy az idei évre kik igényelhetnek üdülési csekket, vagy ha tudtok egy elérhetőséget, ahol biztosan megtalálom?
- Tudtok valamit a temetési biztosításról?
- Ben-gay kenőcsöt ismeri valaki? Tudtok-e másik fajta ilyen terméket,aminek közel hasonló a hatásfoka?