Tudtad, hogy a rossmanos pelenkát a libero gyártja? (tudásbázis kérdés)
.
Nálunk a Libero vált be, illetve a lila Tescos jó, de csak akkor, ha már nem folyékony a kicsi széklete.
Most épp azzal kínlódok, hogy a Libero 4-es már kell éjszakára, mert a kisebb méret(DM-es is) átázik reggelre, de napközben még elég lenne egy kisebb.
Szóval én nem tudtam,hogy a Libero gyártja, de most kíváncsi vagyok, ki fogom próbálni, a Rossmanból még nem is vettem pelust.
Én az első adagot visszaküldtem, már egy fél éve és még semmi.
De egyébként az ismerőseim tényleg megkapták a játékot, úgy látszik csak nálam tévedt el a postás.:)
Persze!
Én meo-zom őket.:)
Téényleeg????
Nekem a kisfiamra a Libero és a Rossmannos jött be, a Pamperset utáltam, hogy vékony. A DM-es meg nagyon összeért a derekán pedig "pocakos" a kisfiam! Most próbáltam a Tescosat is, és abból se folyt ki... (A barátnőmnek viszont IGEN! Bár az ő lánykája nem olyan combos mint a fiam.)
Rekus!
Ezek szerint te visszküldted már az emblémát???
Én is folyamatosan elraktam, de végül a kukában kötött ki, pedig ismerőseim is mondták, hogy megkapták az ajándékot.
A Liberoról a kis nyuszis, vagy kisgyerekes emblémákat kell gyűjteni. A csomag tetején van, kis négyzet alakú, és be van jelölve, hogy hol vágd:) Ahhoz, hogy be tudd váltani be kell lépni elvileg a Libero baba-mama klubba, és levélben küldenek termék mintát, meg egy kérdőívet ami visszaküldesz, meg belerakod az emblémákat, és akkor kapsz ajándékot.
Ps.: Én nem tudtam róla, hogy beléptem volna, de ezek szerint mégis, mert kaptam levelet...
Én úgy tudom, hogy a Pampers tök mást árul "kelet-európában", mint nyugaton. Az olaszoknál láttam tök nívós pamperst. Mi egy Labell nevű pelenkát használunk, asszem francia, de nagyon jó, puha tapintású, légáteresztő és nem folyik ki belőle semmi...
Ráadásul jó az ára is.
Azaz!!!!!
Igen, a sleep&play is ilyen volt...
De a Liberónak ki se kell szakadnia. Szörnyen idegesítő!
Hát, ha arra gondoltok amire én.... kiszakadt a pisis pelus és az a granulátum, ami benne van töltet, teleszívta magát pisivel és zselés lett meg ragacsos, aztán győztem a fehér szőnyegen összevadászni a kis undok darabkákat....
Ez volt a sleepandplay...
Én Libero és Rossmann bordó csomagolású pelus párti vagyok, nekünk ezek jöttek be. Eddig is azt mondtam, hogy a rossmannos egy az egyben olyan, mint a libero, most legalább már tudom is, hogy az :)
A Pamperst én nem szerettem, mert nagyon büdös.
Nekünk a Libero jött be, ráadásul,úgy hallottam, ha gyüjtünk róla valamit akkor ajándékot is kapunk. Tud valaki erről részleteket?
A Rossmannos Dm-es-nél keskeny volt a tépőzár, azért nem vált be.
További ajánlott fórumok:
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Mit szolnál ahoz, ha 3 éves szoba tiszta gyerekedre a nagyszülő csak azért ad éjelre pelenkát mert félti az ágyát?
- Újszülött babának a pelenkatortán kívül mit lehet ajándékozni?
- Rossmann vagy DM? Szerintetek hol érdemesebb pelenkát venni?
- Használ valaki Bella Baby Happy pelenkát? Mi a véleményetek róla?
- Miért vonták ki a forgalomból a Huggies pelenkát?