Rossmann vagy DM? Szerintetek hol érdemesebb pelenkát venni? (beszélgetős fórum)
Nagyon szépen köszönöm lányok :)
Kipróbáltuk a pamperset, hát nagy lósz.... gyorsan el is ajándékoztam vagy háromnegyed csomaggal volt :D
a huggiest szeretem, most libero-ban nyomjuk. Árban kb ugyanannyi ahogy mostanában néztem és 25%-os kuponra veszem.
viszont állítólag a libero is változott, de nem tudom milyen irányban. a minta tuti
Szia!
Mi a DM 4+-osat használjuk és szerintem is nagyon jó. Igaz nem gumis, de nem folyik ki belőle semmi. Régebben én is mindig vmi márkásat vettem, általában Huggiest vagy Pam-t és a gumírozás ellenére, állandóan öltöztethettem át a gyerkőcöt. Szerintem lágy bátor és próbáld ki, mert tényleg nagyon jó!
én a dm-ben veszem mindig, és az 50 pontos füzetből kiváltom a 25%-os kupont. eddig huggies-t vettem, de a 4-es kicsi belőle, találomra vettem babylove 4-est, és nagyon bevált. így 3000 forintért jutok 84 darab pelenkához.
a dm dobozos.
Anuk76, nem gumis a dereka, viszont felér a gyerek tarkójáig :)) viccen kívül, nagyon magas, engem egyáltalán nem zavar, hogy nem gumis a dereka, sose folyt ki semmi belőle.
Számomra még most sem derült ki, hogy a dm-es dobozosnak gumis-e a dereka.
Aki ilyent használ lenne oly kedves megnézni? Sajna sehol senki nem tud rá válaszolni. :( Addig meg nem akarok venni, hogy aztán dobhassam ki.
(Aminek eddig nem volt gumis a dereka mindig kifolyt a cucc. Sokszor a gumi fogta meg a kakit :) )
Nekünk egyik márkás sem vált be annyira, mint a dm-es. Sokszor kifolyt a cucc. A P@mpers szagától meg rosszul vagyok, és nekünk nem is jó.
Én a nagy dobozost szoktam venni, amiben 2 csomag van és felhasználok hozzá egy 25%-os kupont. (gyüjtöm a pontokat, 50 pont egy kupon füzet, amiben van egy 25%-os bónusz termék)
Így legutóbb 36 Ft-ra jött ki a 4es méret.
Akkor asszem én is a dm-es mellett döntök. Régen én is használtam, de annak már vagy 1 éve. Azóta jó pár mérettel nagyobbat használunk. Első hónapokban nekünk is egyedül ez volt a biztonságos kaksi ellen. Remélem most is jól választunk.
Köszi mindenkinek.
1749.
Attól függ milyen méretet veszel, a 4-es kb 43 Ft-ra jön ki.
Ha esetleg van pontod, akkor 1486.
Mi DM-es pelust használunk. A másikat nem ismerem. A Pam*ers is bejött,de minek vegyünk drágán,ha ugyanaz a minőség van olcsóbban?:)
Viszont kapni a déemben babysoft nevű pelust,na olyat egyszer vettem,de iszonyú műanyag az egész és kipirosodik a popsija..
További ajánlott fórumok:
- Milyen (emlék)tárgyat érdemes hozni Londonból? Vagy: mit érdemesebb ott megvenni egyáltalán?
- Ha a gyerek már mászik, mit érdemesebb venni, hogy ne pakoljon, ne nyitogassa a szekrényeket stb?
- Hol érdemesebb használt autót venni?Magánszemélytől vagy autópiacon?
- Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet?
- Halihó! Kinek van tapasztalata? Érdemes a hűtőszekrény elillant gázát újratöltetni, vagy érdemesebb újat venni?
- Voile vagy jacquard függönyt érdemesebb venni?