Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet? (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket.
Ma férjem megvette az új Lg mosogépet és külön Bosch szárítót 😁
Sajnos kórházban vagyok így még nem tudtam kiélvezni 😑
Nekem egyben van, bár van mosókonyhám, de lépcsőfeljáró alatt, ezért egymáson sem fér el a két gép. De én szeretem így, legalább nem kell ki-be-át pakolni. Télen úgyis mindent megszárítok, ha meg lehet kint teregetni, akkor meg semmit. Minden este indítok egy programot, reggel kiszedem, így elbír négyünk ruháival.
Már harmadik éve nyúzom, semmi baja - kop-kop.
Igen rengeteg.
Tényleg nem tudom melyik lenne jobb. Ide csak 1 fér el, de szükségem lenne a szárítóra is.
1 év ha minden jó mire kész a sajátunk, oda lesz külön mosókonyhám. Itt pici a fürdő és elég hülyén van kialakítva.
Amúgy igen attól félek a 2:1 hamarabb tönkre megy.
Nekünk külön van, egymáson a kettő. Engem az győzött meg hogy valakitől olvastam, ha bekrepál a gép se mosás, se szárítás.
Ha sikerül jól belőnöm a ruhamennyiséget, kb egyszerre jár le a 2 gép.
Köszönöm a válaszaitok. 😊
Férjem külön venne, én egybe.
3 gyerek mellett mindenképp szükséges a szárító. A mosógépet meg 2 évente fogyasztom férjem munkásruhái miatt.. 🤦♀️
Most 1re van hely mert még nem a sajátunkban lakunk.
Itt viszont a mosógép kezdi megadni magát, nem melegíti a vizet újabban, így elég macerás a mosás. Mindenhez flóraszeppet adok, hogy ki legyen fertőtlenítve.
Bent a lakásban még páraelszívó mellett se jó buli ruhát szárítani..
De félek ha most egybe veszem,hamar tönkre megy. 🤔🤨
Ez a márka. Meg típus. Ha mosógépet is akarsz meg szárítót, vedd meg ezt, ebben nem csalódsz. Tök szépen mos, magyar nyelvű, egy csomó program van benne, a centrifugája meg tényleg vmi fantörpikus. Csontszáraz a ruha amikor kiveszem.
Sziasztok!
Melyiket érdemesebb venni, mosógépet és külön szárítógéppet, vagy pedig egybe a kettőt mosó és szárítógépet?
Köszi ha megosztod a véleményed, tapasztalatod.
További ajánlott fórumok:
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Távfelügyelet vagy riasztórendszer. Melyiket érdemesebb, ha sok a betörés?
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Melyiket érdemesebb megvenni? Peugeot 307 2004-es dízel, vagy Volkswagen Bora 2003-as benzines?
- Bevált szárítógép márka, melyiket válasszam?
- Szerintetek melyiket érdemesebb megpróbálni? Egy másoddipplomás pénzügyi-gazdasági főiskolát vagy egy mérlegképes tanfolyamot?