Hol érdemesebb használt autót venni?Magánszemélytől vagy autópiacon? (tudásbázis kérdés)
Ha magánszemélytől veszek kocsit, adás-vételi aláírása után van garanciavállalás, vagy ilyesmi?
Pl. hogy 3 napon belül ha a vásárló eláll a vásárlástól, akkor visszakerül az autó és a pénzt is vissza kell adni???
MIndenki visszatekeri az órát, nem is gondolnátok...www.totalcar.hu
itt keress utána :)
Tehát inkább magánembertől.:)
De csak autószerelő ismerőssel átnézve...
Szerintem inkább magánkereskedőtől.
Tény, hogy bárki át tud vágni. De a kereskedésekben gyakoriak pl a km óra visszatekerések, stb.
Egy átlagember nem hiszem, hogy otthon ilyenekkel foglalkozna.
Ezt láttam.
A tehetősebbek külön autót tartanak a "városbajáráshoz",de ami otthon marad az megy a disznóért utána tejet ad le,közben kiugrik a dinnyeföldre a kukoricáson át,közben akocsma előtt megáll mert "ugorggyá mán el az ekéért a műhelybe"
Egyébként a trágyahordástól a betakarításig szolgálatban van az autó.
Ezt hegyvidékiként láttam az alföldön.
Valamiben egyetértünk. :D Ebben osztom a véleményed.
Nekem az a véleményem a"garanciáról",és általában a 2,3 meg a 4 éves garanciáról,hogy amiért sok pénzt adok az működjön legyen szíves!
Megbízhatóan több évig is .
Nem a legkellemesebb dolog garanciákat intézgetni,veszekedni,vitatkozni ,hogy jogos-nem jogos.
Biztos igazad van,pláne ,ha a volt tulajnak bevonták a jogsiját,levágta a lábait a vonat ezért nem tud kuplungolni,
a kezei eltörtek ,nem tud sebességet váltani.
Egyébként a trágyahordástól a betakarításig szolgálatban van az autó.
Ezt hegyvidékiként láttam az alföldön.
Az autókereskedés "garanciái"??
Na igen sokszor még a tulajdonjog sem tisztázott,nem beszélve a mostanában bedőlt kereskedésekről.Evvel voltak tele a hírek.
További ajánlott fórumok:
- Távfelügyelet vagy riasztórendszer. Melyiket érdemesebb, ha sok a betörés?
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Adószámos magánszemélyek, tudtok segíteni?
- S.O.S. - Adószámos magánszemély mit, hol, hogyan?
- Milyen (emlék)tárgyat érdemes hozni Londonból? Vagy: mit érdemesebb ott megvenni egyáltalán?
- Esküvőre sminkeltetni érdemesebb inkább kozmetikussal?