Használ valaki Bella Baby Happy pelenkát? Mi a véleményetek róla? (tudásbázis)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, vagyis azokhoz akik nem ajánlják. Igaz,a fiamnak vékonyabb a combja, de a 2-es Libero és Baby Love nem folyik ki, a Bella Babyvel megnőtt a mosás nálunk, minden második darab szivárgással végződött.
ÉS az 50 pontos füzetben van egy szabadon választott termékre 25% kedvezmény. Így a pelus 35%-kal fog kevesebbe kerülni! Remélem lesz a méretébe.
Én hétfőn vettem egy csomag 5-öst,alig van belőle, mert a gyerek egy nap 5-6x kakil- de a wc-től meg sikítófrászt kap. Nem volt baleset, de éjszakára Babylove-ot használok.
Pénteken meg vettem DM-be Pamperst Giant 5-öst (300Ft kupon+10% vásárlási kedvezmény), így ez is jó árban volt.
Hét elején megint lesz akció a dm-nél, legalább 50 pontos füzetet ha kiváltasz, lesz egy +10%-os vásárlási kedvezmény, február 18 és 24 között. Így hét elején megint veszünk pelust.
Nem próbáltam, én pamperst használok, de állítólag az auchanos Andrea vagy milyen pelenka a legjobb és olcsó is! Nekem a pampers bevállt, pedig kipróbáltam sokfélét...mondjuk a tescos se rossz, csak van, hogy nem kapok a méretünkben! :)
köszi kipróbáltam a nagyot is de az nem vált be átáztunk minden pelenkacsere előtt.:(
Szia!Én a corában vettem.Az egyet fizet akcióban de az Aucban is szoktam nézni.Nekem 5hónapos a kisfiam de már rengeteget(huggies,libero,lidl,2osztály,babylove) kipróbáltunk.amíg el nem fogyott a pampers addig azt használtuk éjszakára most már ezt.(128db van belőle)Lassan barátkoztam vele először csak nappalra használtam.Szerintem jobb mint az olcsó boltban kapható 15,30,35ftos gagyi de a pampers,liberó46,51ft jobb.Szerintem nyáron kell a jó minőségü:-)
végül is vettünk de az egyiknek egyenlőre beválik a másiknak nem a nagynak vettünk ötös méretet kíváncsi vagyok mi lesz éjszaka:)
Szia!
Mindenkinél más és más pelenka válik be. Az én kislányomnál bevált ez a típus. Sok márkát kipróbáltunk, szerencsére egyikkel sem volt "balesetünk".
Csatlakozom Annamaris véleményéhez:
"Igazából szerintem mindegy ki mit mond,Neked kell eldöntened, hogy ki akarod e próbálni."
Én egyszer vettem,de többször nemvennék az tuti,még ha 500Ft lenne egy csomag akkor se kéne!Tiszta pisi volt állandóan a kislányom ruhája,pedig ő nem pisil sokat.Ettől függetlenül lehet,hogy másnak bevállt,nekünk nem.
de olcsobb.. a 4es méret amibe 56db van 36 ft-ra jön ki..
én vettem /maxi méret/ az Auchanban ősszel volt 1-et fizet 2-őt kap, teljesen jó volt, vennék megint, megírnád hogy mikor és hol lesz?
Én sokféle méretben,és sok féle gyereknek vettem és jó volt,nekem sok gyereknél a márkás nevüek sem váltak be.Pl.az egyik gyerekemnek csak a T-os a jó,a másik gyerekemnek ebböl pedig ki folyik a pisi,neki a LIDL-is kis csomag a jó.Tehát minden gyereknek más,és más pelenka a jó,1 próbát megér.
Régebben én is azt használtam, akkor még gumis volt derékban. Meglepő kérdésem: most gumis vagy csak a ragasztónál rugalmas? A képen úgy látszik hogy csak az utóbbi. De még így akciósan sem lesz olcsóbb mint a kuponakciós lib... Ha jól emlékszem.
nem gumis..most én is ilyet vettem de meg vagyok elégedve vele..amugy péntektől akciós lesz a szines csomagolású t.scos pelus..mi azt használjuk általába
Látom, nagyon aranyos fiacskáid vannak. 50 pontos kuponakcióval kb 41 Ft/db áron lehet lib...-t venni. Ha ettől olcsóbb a Happy akkor egy próbát szerintem megér. Két pelusos gyerkőcnél tutira elfogy, ha nem olyan jó akkor is...
Szerintem is hasznos a tapasztalatcsere.Engem az érdekelne hogy a dm saját márkás pelusa gumírozott-e vajon derékban? Bár jobban szeretném ha inkább a fiamat érdekelné már a bili.
azért sokat segít hogy kinek mi a tapasztalata
Igazából szerintem mindegy ki mit mond, szerintem mindenkinél más válik be. Neked kell eldöntened, hogy ki akarod e próbálni:)
eddig 2-2 az állás háááttt
Szia! Mi is ilyen akció miatt vettük egyszer, 22 hónapos kisfiú használta. Ránézésre elég vékony pelenka, kicsi benne a nedvszívó betét. Ezért csak nappalra és itthonra használtuk. Ennek ellenére elfogyott és egyszer sem folyt ki a pisi. Jó hogy elöl-hátul gumis a dereka. Nem tudom kislánynál beválik-e, lányaim is vannak, annak idején náluk homlokegyenest más pelenka vált be mint a kisfiúnál.
Nehogy vegyél!!!!!!!!!! Egy rakás .......!!!!!!!
Nekem nagyon nem tetszett, alig bírj el egy min. pisit, és pocsékul is zár combinál.. folyik minden fele minden. Pfffffffffff.
Igen, mondjuk mi ahogy már írtam kb. 2, 2 és fél hónapos koráig használtuk, akkor nagyon jó volt. Nagyobb gyerkőcnél nem tudom.
csak nem tudom milyen minőség :(
Nem tudom mekkora a gyerkőcöd, de nagyon nem ajánlom.. Kislányom kb. 1,5 éves volt mikor egyszer vettem.. Mindenhol volt pisi, csak a pelusban nem!
Akkor szerintem mindenképp vedd meg:)
További ajánlott fórumok: