Használ valaki pelenkadiszkontból származó pelenkát? (tudásbázis kérdés)
Tes.o szines nagyon jó. Jobban bevált, mint a Pam.ers.
Most pelenkadiszkontos jön délután. Kipróbáljuk a maxit és a 4kg-tól lévőt. Jön összesen 2szer 100db. 8500-re jönne ki 1 hónapra 2 gyerek pelusa és nem pedig 1 gyerekre 10 ezer.
szerintem bármelyik jó, amelyik gumírozott
sok szerencsét :)
:D
A maxi az a méret, ami nekünk kell. De azért köszi. :)
szerintem az lesz, hogy mindegyikből veszek egyet. Az is max 300-400 Ft-ba fog kerülni.
csak arra kellett figyelni, hogy gumírozottat kérjek
vagy 10 darabos csomagot kaptam, vagy 50-eset
Igen, tudom, ezért szüntették meg valószínű a lila te..co-st is. :(
Minden jó pelust lecserélnek gagyira????
Szia! :)
Mi sokáig onnan vettünk, de nem emlékszem, hogy bármilyen márkanév lett volna rajta...csak az, hogy hány kg-ig jó és a Maxi név rémlik
viszont a minősége abszolút jó volt!
(mostanában tesco színeset veszünk, az is kb annyiba kerül, és a városban több tesco van, pelenkadiszkont meg csak egy...)
igen, ez hiba szokott lenni.
amit kivontak a forgalomból, az egész éjszakát kibírta, de amire lecseréltük volna csak nappalra adom rá, amikor nem megyünk el itthonról, mert hamar kifolyik a cucc.... pedig elvileg gumírozott.
mi huggiest szoktunk venni, de mellé vagy helyette keresnék én is másikat, de mindegyiket végigpróbálni.... mi bp-en szoktunk menni egy diszkontba
A nyíregyházait.
De most nálunk is vettem, az egyiknek semmi márkája, a másik dada.... de sajna nem gumírozott a dereka, pedig jó volna.
szia,
melyik diszkont pelenkáit nézted? maxiból mi használtunk egy fajtát, ami sajna kivontak a forgalomból....
Nagyon sokféle pelenka létezik ott is. Legalábbis én a maxi méretben eddig kb. 10 félével találkoztam. Érdekelne, hogy vannak e olyan jók, mint pl a drogériák saját márkás termékei. Mert nálunk ez vált be, de árban lassan már a Li..oval és Pa....rs-szel vetekszik.
Ha valakinek bevált, akkor az milyen márkájú (ha van neki)?
További ajánlott fórumok:
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Használ valaki Bella Baby Happy pelenkát? Mi a véleményetek róla?
- Mosható pelenkát szeretnél használni? Akkor ne vesd el a hagyományos tetra pelenkát sem!
- Babylove ( DM ) aktiv plus midi pelenkát használók!
- Libero pelenkát használók segítenétek?
- Örökmozgó, sokat ivó, vékony, magas, 12 kilós fiúk anyukái! Milyen és mekkora pelenkát használtok, ami benttartja a cunamit?