Babylove ( DM ) aktiv plus midi pelenkát használók! (beszélgetés)
Tegnap este én is gondoltam erre, aztán elvettem a dolgot. Egyáltalán nem mondasz hülyeséget! De ma megfejtődött a titok. Mivel eléggé izzadékony és ebben a melegben kevesebb és erősebb a vizlete, kristályos kicsapodás jött létre. Ebből adódik a sárgás folt. Ez teljesen ártalmatlan semmi gond Bencével! A lányom olvasta baba magazinban és egy ápolónő is ugyanezt mondta. Úgy, hogy már megnyugodtunk.
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
ez többször is előfordult?
én is ezt használom a 18 hós lányomra, de szerencsére eddig nem volt semmilyen színű folt benne. Belül volt, ugye?
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!!
Ja! És a folt mindig ugyanazon a helyen van!!!! Azért ez is érdekes!
Amíg Balázs kicsi volt mi is a babylove-os pelust használtuk, de velünk nem fordult elő ilyesmi.
Eszter váltson pelust Bencénél, hátha a pelussal van gond.
Hogy mik nincsenek? Pisiérzékelő? 7 hetes a kisfiam, épp most próbálkozunk megtalálni a megfelelő pelenkát, de ilyenről még nem hallottam. Jó tudni...
Sünciné: remélem minden rendben van a kis unokátokkal, de ha negatív a vizeletteszt, akkor szerintem nincs ok az aggodalomra.
Banális dolog, de én a kórházban rohantam ugyan így a szülésznőkhöz! Nekem piros folt volt, azt hittem az újszülöttem véreset pisilt. Erre halál nyugodt arccal közölték velem hogy pisi érzékelős a pelus, ha nagyon tele van, akkor beszíneződik.
Na mondjuk ott sima liberot adtak, a legkisebb méretet, azóta sem találkoztam ilyennel soha és nem is hallottam még hasonlót sem...
Arról már nem is beszélve, hogy egy újszülött 1 napos baba nem pisili úgy tele a pelust hogy az fullos legyen..
És ha már létezne is ilyen érzékelős bigyó, akkor mi a francért nem kék, vagy zöld, miért épp narancs vagy piros, ami ijesztő nem?!?!
Szóval szerintem ez valami egyedi pelus hiba, én nem aggódnék.
Sziasztok!
Öt hónapos unokámnak a fent említett pelenkát használjuk. A múlt héten a pelenkában egy narancssárga foltot találtunk, mikor pelenkáztuk! Nagyon megijedtünk, és azonnal rohanás az orvoshoz. Rögtön elküldték a vizeletét laborvizsgálatra, ami teljesen negatív lett. Az az igazság, hogy elöször a babateára gondoltunk, de most már szerencsére elfogadja a vizet is és leálltunk a teáról. De azóta is találkozunk ezzel a narancssárga folttal a pelusban.
Ha valaki hasonló cipőben jár, kérem írjon. Most vett neki a lányom más tipusú pelust. Ha abban is van pisilés után akkor természetesen orvos. A védőnő is a pelusra gyanakszik.
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Libero pelenkát használók segítenétek?