Miért vonták ki a forgalomból a Huggies pelenkát? (tudásbázis)
Mondjuk a popsitörlőnek csak az illata volt jó,egyébként túl könnyen szakadt... Reméljük ezen változtattak azóta...
Jó hír a Huggies termékek kedvelőinek! A termékek újra bevezetésre kerültek a Magyar piacra és hamarosan mindenki számára elérhetővé válik. Kezdetben a popsitörlők, éjszakai, úszó és wc-re szoktató pelenkák majd a normál pelenkák is......
egyébként sajnos kivonult a magyar piacról. nem hiszem el hogy azért, mert nem volt kereslet. sokszor az üzletben nagyon hamar elkapkodták a pelusokat
még lehet rendelni interneten szerencsére. nekem nagyon bevált
:-(( ezt nem is tudtam,,, pedig jó pelenka volt
Szerintem ide is belinkelheted az oldalt, mert sokmindenkit érdekelhet...ez csak nem a reklám helye.. :)
kipróbálhatod az aldi saját márkás pelusát is, nekünk bevált!
Köszi :) Kipróbálom a Dm sajátmárkásat is, a Babylove-ot. Hátha..sokan dicsérik :) A Sleep and Play már az esti pisiket nehezen birja.
Elküldtem priviben a linket.
MI is a 4-esig használtunk pamperst. De már az is hamar átázott. A 4+ is.
Utána liberót, azzal nem volt már gond.:)
És ezek milyen árban vannak? Olcsóbbak, mint a Pampers? Mi vagy Huggiest vagy Papmers Sleep and Playt, azt a narancs szinűt használtuk eddig.
Mi most 4-es pelust használunk. Eddig jó volt a Pampers, de ennél a méretnél már hamar átázik. Nekünk a Rossmann és DM saját márkás pelusa jött be - minden méretben. Illetve volt 4-es penny-s is, az is jól bírta.
A popsitörlő nekem sem volt jó, egyszer vettem, mikor nagyon akciós volt. A pelenkát a kisfiam a micimackós mintája miatt szerette, de éjjelre nem mertem ráadni, nagyon hamar átázott.
Nekünk bevállt. Ha ugy van, néha bizony a Pampers is átázik. Szerintetek melyik pelusmárka a legmegbizhatóbb?
Ja, a popsitörlő összetételéről:
[link]
Nekem fura, hogy ennyire áradoztok a popsitörlőről. Illatban ok volt, de én szinte sose tudtam úgy kivenni egyet se, hogy ne szakadjon el, pedig nem egy csomagot használtunk el mi sem. Amikor nagyon koncentráltam, akkor talán, de a férjemnek, a nagy lapát kezével és hatalmas ujjaival esélye nem volt. Ha meg épp nagydolgot kellett vele törölni, háááát...
Ár ide vagy oda, ezért váltottunk...
A pelus kis méretben jó volt, amikor sűrűn kellett cserélni, de ha hosszabb ideig rajta volt (pl. éjjel) TUTI átázott...
Én sajnos lemaradtam róla. De ha tudtam volna, hogy megszűnik..
Kár,hogy a jó bevált pelus és popsitörlő eltünt,de szerencsére még a mult héten a tescóban sikerült venni:)
A brendon is árulja még...
Igen? Hol? Elküldenéd nekem az oldal linkjét üzenetben? :D Előreis nagyon köszi:)
Szerencsére a neten át továbbra is beszerezhető, az ára is jó továbbra is. :-)
A kedvencünk volt :-( a törlőkendő is :-(
Én is bespajzoltam a popsitörlőből vagy húsz darabot, én is szerettem, pelust amíg kicsi volt használtuk, amikor már mindent evett, és változott a vizelet ph-ja pirosodott a popsija a huggies alatt.
Látod ezt énis sajnálom.. :S
Akkor ezért volt hetekig akciós a popsitörlő! Kár hogy nem vettünk többet belőle.:(
A pelust nem szerettem, átázott.
Már tavaly év végén bejelentették, idén még a raktáron lévő készletet árusították mindenhol.
Egyébként a gyártó túl kicsinek ítélte meg a magyar piacot ahhoz, hogy hasznot termeljen, ez állt a cikkben.
Nem is tudtam..Pedig minőségi és aránylag olcsó volt.
Mert kivonultak a piacról.
Tudja valaki miért vonták ki a forgalomból a Huggies pelenkákat?
Én teljesen meg voltam vele elégedve, az ára sem volt rossz.
További ajánlott fórumok: