Kivonták a forgalomból a Knorr Grill fűszervaj port. Tudtok valamit ajánlani amivel helyettesíteni tudom és hasonló íze van? (tudásbázis)
6. taylor1977
2011. júl. 14. 22:45
Köszi mindenkinek
5. Márti86
2011. júl. 14. 10:31
Én is azt csináltam, a létező összes alapnak/fűszernek leírtam az összetételét és mindent házilag állítok össze, mindig más és mégis ugyan olyan és nem kerül vagyonba. :)
4. 645b490433
2011. júl. 14. 09:28
A bioboltba ahová járok van fűszerkeverék fűszervajhoz teljesen tiszta adalékanyag mentes, de szerintem ez minden ilyen boltba kapható.
3. 4327a8e017
2011. júl. 14. 09:10
2. Bodu
2011. júl. 14. 09:03
Ez nyilván csak az én véleményem,de nézd meg inkább(ha még van ilyen csomagolású árud otthon),hogy milyen fűszernövények voltak benne,a többi hozzávalót meg jobb is,hogy nem eszitek meg.
Katasztrófa,miket tesznek ezekbe a dolgokba.
Én friss fűszernövényt haszálok a fűszervajhoz,jó minőségű sóval,macerásabb ugyan,de legalább nem hal bele a család.:-)))
1. taylor1977
2011. júl. 14. 08:40
Kivonták a forgalomból a Knorr Grill fűszervaj port. Tudtok valamit ajánlani amivel helyettesíteni tudom és hasonló íze van?
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- A szervíz ok nélkül vitte ki az autómat a forgalomba.Mit tegyek?
- Kivonták a forgalomból az Always Ultra egészségügyi betét műanyag borításos változatát?