Tudnátok nekem valami diétás receptet vagy olyan ennivalót, ami nektek is bevált? :) (tudásbázis)
Na igen, valamit valamiért. Én élveztem a gyümölcsnapot, bár mi nyáron csináltuk ezt a diétát és hatalmas választék volt gyümikből.
A férjem 15 kilót fogyott vele, és rendbejött a vérnyomása is, egyre kevesebb gyógyszert kellett szednie, míg végül el is hagyhatta. Ő is visszaszedte amit leadott, de csak évek múlva, és megdolgozott érte. :D
Nekem az jelentette a macerát, hogy oda kellett figyelni az alapanyagok beszerzésére. És pl. gyümölcsnapon nem ehettem mást, hiába kívántam meg.
Fogytam vele vagy 7 kilót, de visszajött 9. :(
Nekem a paleo vált be.
Regel szènhidràt pl.èn zabpelyhet eszek mindenfèle maggal, (dio, mogyoro, napraforgo,
Tökmag, hozzà aszaltszilva, datolya, 1 kiskanàl mèz fahèjjal.3 evökanàl ebböl a keverèkböl minden reggel, hozza joghurt tej vagy gyümölcsle. Mindenfèle friss gyümölcs hozzà.
Ebedre sovàny hus vagy hal zöldsèggel vagy amivel szereted, persze mèrtèkkel. ..
vacsora csak fehèrje az is kevès. .pl joghurt tojàs max 2db zöldsèggel vagy salàtàval. .
www.mindnegette.hu
Ha a 90 naposra itt rákeresel, a napodnak megfelelően egy csomó étel és a recije ott van. Én is innen böngésztem anno! :)
sok zöldség, natúr hús, magvak, gyümölcs, rengeteg folyadék, tojás, zab stb.
amolyan palejó
További ajánlott fórumok:
- Van egy torta karikám írnátok valami finom krém receptet, ami nektek is bevált?
- Sürgősen keresek diétás receptet!
- Van egy csomó almám. Ki tud egy jó diétás, almás süti receptet?
- Tud valaki diétás bodzaszörp receptet amit télre is el lehet rakni?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Olyan bevált piskóta receptet keresek, ami diétás? Pl. : cukor helyett Steviát használ, liszt helyett zabpehelylisztet.