Sürgősen keresek diétás receptet! (beszélgetés)
Sziasztok,
én már mindent kipróbáltam, de tényleg, nagy fogyis vagyok, évek óta küzdöttem előbb két-három, majd egyre több, a végén 16 kilóval. A leggyorsabban és a legtöbbet a turbóssal lehet fogyni, színtiszta zsírveszteség. Amikor elkezdtem, akkor már csak 11 kiló volt rajtam, abból 9 lement, és nem is jött vissza! Előtte 5 kilót adtam le a Level-diétával, de az mindig ingadozott. A kéthetes lékúra után meg már nagyon sajnáltam volna elveszteni a végre visszanyert alakomat, úgyhogy ráálltam a rendszeres, egyszerre kevés, minőségi táplálkozásra. A kevés mennyiséget fura volt megszokni, de a kéthetes turmixivás után még élvezetes is volt. Most már el se tudom képzelni, előtte hogy nyomhattam be egyszerre akár négy karéj szilvalekváros kenyeret is...:-)
Én már megjöttem ebből a napi 3-4 szeri székletből..
Meg a ,,csodateákból,,!! Mértékletesebb élet, torna,a cukrot üdítőt kerülni kell, mindenki ismerje ki a szervezetét.
Az már fix, hogy a többiek pizzáznak, mert arra készültünk, arra lettek meghívva.
Arra gondoltam, hogy veszek joghurtot, meg salátát, hátha ehet belőle...ha nem akkor majd megesszük a hétvégén,
Este vendégek jönnek hozzánk és most tudtam meg, hogy az egyik lányt a doki letiltotta sokféle kajáról. Kérdeztem a férjét, hogy mit csináljak neki, azt mondta sima főtt krumplit ehet. Vajon ehet mellé mást is? Salátát, joghurtos öntetet?
Olyan kellemetlen, hogy mindenki pizzázik, neki meg adok héjában főtt krumplit...
További ajánlott fórumok:
- Csokitorta receptet kérnék sürgősen! Anyukámnak holnapután lesz a szülinapja. Segítenétek?
- Tudnátok nekem valami diétás receptet vagy olyan ennivalót, ami nektek is bevált? :)
- Van egy csomó almám. Ki tud egy jó diétás, almás süti receptet?
- Tud valaki diétás bodzaszörp receptet amit télre is el lehet rakni?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.
- Olyan bevált piskóta receptet keresek, ami diétás? Pl. : cukor helyett Steviát használ, liszt helyett zabpehelylisztet.