Tudnátok nekem olyan hajszínezőt ajánlani, ami 6-8 mosás után lekopik? (tudásbázis)
Szia! Fodrászkellékben tudsz vásárolni. Több cégnek vannak ilyen színezői. Amiről Te beszélsz, az fizikai színező, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, mint a hajfestékek, és kémiai színezők (ezek az általad megnevezett huszonegynéhány mosásosak).
Tehát felkened, és tulajdonképpen csak a szálakat fedi be, tehát magában a hajszálban nem bont meg kémiai kötéseket, így amint a hajszál felületéről lemosod, eltűnik róla a szín néhány mosás alatt.
Nekem így volt poénból lila és pink a szőkében. Förmedvény volt :D, de párszor megmostam, és se híre, se hamva nem volt.
Ha világosabbra szeretnéd a színező nem elég, az nem fogja kivilágosítani.
Az baj a festéssel, hogy abba van hidrogén meg ammónia ami roncsolja a hajat.
Nekem a fodrász a tövét leszívja de kímélő talán 3 %-os hidrogénmentes cuccal, majd ammóniamentes színezővel színezi. Az alfaparf. Sokkal jobb a hajam minősége, a hátránya, hogy tovább tart, 4 óra hosszát szoktam a fodrásznál ülni.
Irtam,kínaiba lehet kapni.Az magyar cucc,nagyon olcsó,nagyon régóta használom és szuper!
Ne fesd,az nagyon tönkre vágja a hajadat!
ez elég rossz hír.. :S Akkor inkább vegyek festéket?
eddig nemvolt festve a hajam, mert nyáron nagyon szép színe van, világosbarnás-vöröses, azonban télen eléggé bebarnul, ezért gondoltam a színezésre.