Szőkésbarna haj vilagosítása tartós hajszínezővel milyen lenne? (beszélgetős fórum)
en probaltam korabban loreal castingot, az ugyanugy nem kopott ki, mint a hajfestek nalam, es nagyon sotet lett a vilagos arnyalat is
van meg esetleg ez a hajszinezo, ez normalisan kopott: [link]
sok hajszinezo ugyanugy nem kopik ki, mint a festeket, nem ugy van, hogy ket hajmosas, es teljesen lejon
ne felj annyira a festestol, csak ne vegyel valami olcso, gagyi szinezot, festeket. nem keszulsz nagy valtoztatasra, nem pinkre vagy feketere akarod, akkora csalodas nem fog erni, plane szinezotol
Köszönöm szépen a további válaszokat! :D
Jobb szerettem volna valami kikoptatható festéket, mert tényleg borzalmasan félek attól, hogy nem fog jól állni. :D Persze a lenövéstől is tartok, de remélem nem lesz olyan nagyon durva. :)
Tudom, hogy a házi dolgok nem a legjobbak, de sajnos az itteni fodrászok még attól is rosszabbak. De majd meglátom. :D
Létezik nagyon jó rajradír (??? vagy mi a frász). Én egyszer használtam. Egy festést csináltam vörössel, és kutyául nem tetszett. Teljesen leszedte.
Viszont neked nem csak a pigmenteket kellene kiszedni, hanem a peroxidos szőkítést korrigálni. A festett haj meg megint máshogy viselkedik, mint a természetes. Visszafestésre én tényleg nem alapoznék házi katyvasszal, inkább számolnék azzal, hogy fodrász kell. Mivel csak pár árnyalat, valószínűleg egy festés is elég lenne.
Ezekkel a világosító színezőkkel,(?) festékekkel kivonod a színt a saját hajadból.Ez kikopni nem fog, szőke árnyalat esetén vissza besárgul.Próbáld meg ezt, amit linkelek,ez ugyan hamvas árnyalat, de egy-két mosás és úgyis aranyszőke lesz.
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
A hajam mélyszőke, és inkább mézszőke, vagy aranyszőke árnyalatot szeretnék. Kicsit félek, hogy nem fog tetszeni. Remélem a koptatás lehetséges lesz ilyen esetben.
Tudnátok esetleg arany-vagy mézszőke árnyalatot belinkelni? Előre is köszönöm! :)
en is ugy gondolom, olyat vegyen, ami kifejezetten vilagosit, mert a nem vilagosito, csak arnyalatvaltoztato hajfestekek csak sotetiteni fogjak, vagy nem valtoztatnak a mostani szinen
azert manapsag mar tenyleg jo festekek vannak, csak boseg zavara van :D
ha csak kicsit vilagositasz, akkor a lenoves sem fog latszodni, a mai hajszinezok jok. az arnyalatot kell eltalalnod, olyat valassz, ami egy-ket arnyalatot vilagosit
altalaban a dobozon levo szinektol picit sotetebb lesz a vegeredmeny, ha nem olyat valasztasz, ami vilagosit
Csak egy kicsit szeretnék vilagosítani a hajamon. Sajnos a házi praktikák nem működtek. Most azon gondolkodtam, hogy kipróbálom a tartós hajszínezőt. Csak félek a lenövéstől. Még soha nem festettem a hajam, ezért is kérnék tanácsokat, hogy hogy lehetne úgy megoldani, hogy ne legyen olyan feltünő a lenövés, ha esetleg nem állna jól a szín? Vagy, hogy lehetne kikoptatni, ha nem kopik? Esetleg a vékony melír jobb megoldás lenne? Tudom, hogy a fodrász lenne a legjobb megoldás, de sajnos falusi vagyok, és itt nagyon rossz fodrászok vannak. Utazni pedig nem tudok a közeljövőben.
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊
További ajánlott fórumok:
- Szőke hajszínező
- Melléfoghatok sötétebb barna, esetleg fekete henna hajszínezővel?
- Melyik a legjobb hajszínező ami tartós és nem roncsol?
- Tartós hajszínezőt keresek, ajánlanál?
- Ismertek tartós hajszínezőt?
- Kimosható hajszínezőre rá lehet festeni rendes tartós festékkel anélkül, hogy befolyásolná a hatást?