Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ismertek tartós hajszínezőt? fórum

Ismertek tartós hajszínezőt? (tudásbázis)

6. magykrisz (válaszként erre: 5. - Destiny88)
2014. jan. 23. 14:32

Nem tudom, hogy azóta befestetted-e a hajad valamelyikkel. Hogy milyen állagú lesz a haj tőle nem tudom, mert én ammóniamentes festéket használok, tehát nem színezőt, a Loreal Inoat. De attól nekem tökéletes a hajam, fényes, puha, szóval én elégedett vagyok. De gondolom a színezők is hasonlóak.

Hogy PPD van-e bennük, azt nem tudom, de a fodrászkellékesben megmondják. Rajta vannak a dobozon az összetevők.

2014. jan. 18. 19:57

Jaaj, koszi!

A qpalettet ismerem, kicsi zacskoban van. De az tenyleg, csak bemoso.

A magykrisz altal felsoroltakban van pl. PPD(fenilendiamin) ? Es koszi, higy beirtad, ammonia mentes ;)

A wellanak a color touch nevu tartos szinezoje van. A tobbit, alfaparfot nem is tudtam..

Tapasztalat szerint milyen allagu lesz a haj toluk?

2014. jan. 13. 10:40
Fodrászkellékesben is tudsz venni, szerintem ott nagyobb a választék, van az Alfaparfnak, a Londának, a Wellának, a Schwarzkopfnak és a Lorealnak is ammóniamentes tartós hajszínezője, adnak hozzá megfelelelő mennyiségű színelőhívót is. És ott meg tudod nézni a hozzájuk tartozó színskálát is.
3. era06 (válaszként erre: 1. - Destiny88)
2014. jan. 12. 15:36

palette sampon vagy hajszínező

eurós boltban kifoghatod olcsón, de nincs nagy választék

Ezeket használom én is

2. kriszta773 (válaszként erre: 1. - Destiny88)
2014. jan. 12. 13:39
nekem a palette color shampoo vált be, nincs lenövésem, egyenletesen kopik, és szép színei vannak :) az ennél erősebb-tartósabb színezőknél ugyanúgy volt, mint egy festéknél, lenőtt
2014. jan. 12. 13:16

Sziasztok!

Ismertek tartos hajszinezot, ami mosassal egyidejuleg a lenoveskor is kopik?

Koszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook