Mi a véleményetek a hajszínezőkről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
És töltöttem fel képet Szami kérésére! :)
Igen,én is ettől félek,hogy majd nem kopna le.. :S
De mondjuk barna bajban egy kicsit szerintem húzósabb,ott tényleg meglátszik nagyon is... És ezen filózok,hogy az én hajamon mennyire látszana meg,hogyha nem jönne le? :D Nem akarom ,hogy gusztustalanul nézzen ki utána.. :(
Másfél éve nyáron,tanév végén a lányomnak tettem a gesztenyebarna hajába szőke csíkokat,hogy majd nyár végére,mire kezdődik a suli kimosódik belőle.
Még mindig látszik a végében!
Gondolom az is közrejátszik,hogy még eredeti,friss,festetlen volt a haja,ezért fogta be ennyire a szinező.
Sziasztok!
Most regisztráltam,azért ,hogy írhassak ide a fórumba. :)
Segítségeteket szeretném abban kérni,hogy milyen hajszínezőt(márka) ajánlanátok,és miért?Természetes mézszőke a hajam,de egy kicsit szeretnék rajta szőkíteni hajszínezővel.Olvasgattam itt már a fórumokat,és a hozzászólásokat,de biztosra szeretnék menni,mert eléggé félek a hajszínezéstől :) Még nem próbáltam se festeni,se színezni,de most szeretném a színezést kipróbálni.
Szóval arra akarok kilyukadni,hogy valami megbízható hajszínezőt,ha mondanátok ,azt megköszönném,és a tapasztalataitokat,meg a véleményeteket! :) Én személy szerint a Palette szőkítőt nézegettem,de mennyire megbízható?
Bocsánat a sok kérdésért,de még kezdő vagyok :D
Köszönöm előre is!
Crystaleyes :)
Ha az van a dobozon, hogy szőke - akkor barna lesz.
Ha az, hogy csokoládébarna - akkor mahagóni vörös...
Az is van a dobozon, hogy kb. 5-8 mosás után vissza nyeri az eredeti színét a haj. JA! Persze.
Na, ez nálam kb. 20-25 mosás után következett be.
Nem igazán tudom, mert én festéket használok, ami elég veszélyes,de sajnos elég sok az ősz hajszálam, és nem tudom hogy a szinező befedné -e.
Így is havonta festem.
Nem olvastam vissza csak beköszönök.
Nekem feketére volt kb3x-or szinezve a hajam és a fodrászom 2 évig nemtudta belőle kiszedni, a végén a hajam 3/4-től búcsúznom kellett, akkor megfogadtam soha többet!! A színező sokkal erősebb mint a festék!!
szijja!olvastam már más fórumokon ,hogy a színező nem tud teljesen kikopni..de nekem kikopott ,ráadásul a fekete..és teljesen!!!Volt vörös,az is színező volt és az is kikopott..Most is csak színezem a hajam /Schwarzkopf-Palette/
neke tényleg kijött belőle!