Milyen hajszínezőt ajánlotok? (beszélgetés)
Nekem is van,így hogy színezem még jól is mutat benne az ősz.
Van pár ősz hajszál, de nem feltűnő. A kopás a zavaró.
Írta valahol a fórum indító, hogy ősz?
Én nem làttam,ettől persze lehet az.
Így igaz.
Ősz hajra a színező már nem megoldás.
Oda festék kell.
A színező nem fogja eltüntetni a lenövést.
Egy festett hajon eleve másképp hat.
Én nem kísérleteznék vele.
Rèelle,egyèbkènt nem kell fèlni a hajszínezőtől.Ha vörös a hajad biztos nem barnàt vagy feketèt veszel.Esetleg fodràsz kellèk kereskedès nincs a közeledben?
El, ismerősnek Pumukli színű haja lett a gesztenyebarna helyett. A dobozán nagyon szép volt a szín. De nem volt jó a hajszerkezetéhez. Azt egy fodrász tudja korrigálni , egy amatőr nem valószínű.
Én nem kockáztatnék egy esküvő előtt.
Szerintem a dm-ben is van hajszínező.A fodrászod ebben nem tud tanácsot adni?Én pont azért kezdtem el színezőt használni mert kopott a színe.
Gyorsan keresnék másik fodrászt.
Köszi! Sajnos nincs a közelben Müller, csak DM. a hajam nagyon kopott, szinte foltos, már 5 hetes. Egyébként vörös, ami ugyebár a legkényesebb színek egyike. Ezért érdekel, befogja-e egy színező, arra a két hétre?
Nem tudom mennyire kopott a hajad.Én alapból nem festem csak színezőt használok (allergia miatt).Müllerben vannak zacskós színezők,szép fényt és színt adnak a hajnak.Ezzel elrontani nem lehet.
Erről jut eszembe, hogy lehet kapni olyan porszínezőt, ami arra alkalmas, hogy két mosás között eltüntesse a lenövéseket. A színválaszték nem túl nagy, nagyjából sötét, világos és talán fekete színben létezik.
Igen, elronthatod nem is kicsit. Főleg, mert a rajta lévő szín nagyon nem szokta fedni a valóságot, ráadásul ez nem úgy kopik ki, hogy megmosod X alkalommal, és volt nincs...
Mondjuk az alapvető kérdés lenne, hogy milyen színűre van festve a hajad, mert pl. feketét nehéz elrontani, de egy szép barnát/szőkét annál inkább...
Csak nem mindegyik jön ki, vagy nem teljesen. Színtől is függ, meg a hajad porozitásától is, meg terméktől is. Ha nagyon ragaszkodsz egy bizonyos színhez, akkor nem csinálnám, de ha nemtom, barna hajad van és csak az a fontos hogy az ősz hajszálak eltűnjenek, és mindegy hogy kicsit vörösesebb lesz vagy kicsit sötétebb, akkor bármelyikkel befestheted végülis, legfeljebb a fodrász majd átmegy rajta legközelebb. Mondjuk a színezőt szerintem pont az ősz szálak fogják először ledobni, de aztán lehet tévedek, amikor színezőket használtam, még nem őszültem 🥲
Régen a DM-ben lehetett kapni zacskós, egyadagos színezőt, ami néhány mosás után teljesen kikopott. Nem tudom, van-e még. A festékek alatt keresd az alsó polcon.
Érdeklődtem, senki nem fogad, akiket ismerek. Valami ammóniamentesre gondoltam, azzal is elronthatom? Ami fokozatosan kijön a hajból a mosás során.
Ha sosem csináltál még ilyet, akkor egy másik fodrászt ajánlanék, teljesen elronthatod a hajad.
A héten mentem volna fodrászhoz, festésre, de a fodrászom lemondta, betegség miatt. 2 hét múlva megyek hozzá, de nagyon csúnyán kopott a hajam. Esküvőre megyek hétvégén, arra gondoltam, veszek holnap valamilyen hajszínezőt, vagy bemosót, de ezeket nem ismerem, nem használtam még. Elsősorban DM-ben kaphatók érdekelnének. Milyent ajánlotok, ami 2 hétig vállalható hajat eredményez? Köszönöm, ha segítetek!:)
További ajánlott fórumok: