Tudna valaki segíteni SGH-i900 as telefonommal kapcsolatban? (tudásbázis)
Segítség kéne a telefonomhoz..1
1 nincs meg hozzá a használati utasítás és nem tudom letölteni a netről.
2 már 2 éve megvan de eddig még nem volt problémám vele.Nem tudok sms-t küldeni sem fogadni mindig azt írja ki megtelt a memória...De én ezt már rendeztem és nem lehet ez a baja...
Fel lett töltve a számítógépre a lemeze,és egyszer csak elhajította, újból kellett telepíteni.
Akkor a szinkronizálásnál egy csomó mindent rátöltött a gépről amit tudtam leszedtem, de még mindig kiríja
( Kritikusan kevés memória.Amennyiben nem növeli a tárhelyet,további programokat nem is indíthat.A nem használt fájlok törléséhez használja az intézőt, vagy helyezzen át néhány fájlt a memóriakártyájára..)
Szóval én áthelyeztem frissítettem, újraindítottam.de most is ugyanaz a helyzet....?????????????Kérlek a ki tudja miről van szó az segítsen...előre is köszönöm..
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?