Tudna valaki jó gyermekpszichológust ajánlani Békés megyében, aki akár 2 éves gyerekkel is foglalkozik? (tudásbázis)
Szia!
Megírnád priviben, hogy ez melyik bölcsi volt? Egyébként Gácsér doktornőről mi is csak jót hallottunk. Megoldódott azóta az ügy már biztosan....
Pszichiáéterhez nem vinnék gyereket ez az ügy miatt.
Esetleg pszichológushoz.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Most lebetegedett a kislányom, így nem megy bölcsibe. Ha ismét megyünk és ugyan azokat a jeleket látom majd rajta, mint a héten, akkor felkeresünk egy szakembert.
Lehet, hogy igaza lesz a gondozónőknek és a lappangó betegség miatt volt olyan nyafka a bölcsiben???? Bárcsak így lenne!!!
Gácser főorvosnő tökéletes.És igen,a szülővel együt fogja a gyereket "vizsgálni".A kétéves gyerekből is sokmindent ki fog szedni úgy,hogy aki laikus,észre sem veszi.
Vagy tudom még ajánlani Takács Timit.
Hívdda a kórházat,és a gyerek pszichiáriát.Ott keresd valamelyiküket és elmondod a problémád,biztosan segíteni fognak!
A "jóindulatú" embereket meg észre se vedd.
Igazad van és bocsánatot kérek! Csak annyira ledöbbentem a másik hozzászóláson, hogy nem is gondolkoztam hírtelen!
Hétfő este a 2 éves lányom, azt mondta, hogy az egyik gondozó megütötte a bölcsiben az arcát, magyarán felpofozta. Először nem tudtuk, hogy mi lehet a dolog mögött, hisz mégis csak egy két éves gyerekről beszélünk... (Megyjegyzem, kissebb beszédhibától eltekintve tökéletesen, mondatoban beszél...) De következő reggel már nem úgy viselkedett a bölcsiben, mit, ahogy szokott, nem akart elengedni, sírt utának. Ez rá abszolút nem jellemző! Azóta minden reggel ugyan ez zajlik.
Valami történt, csak nem tudjuk, hogy mi és a gondozók sem mondanak semmit. Szeretnénk ezzel kapcsolatban beszélni egy pszichológu,ssal.
További ajánlott fórumok:
- Egy anyának mindig kell, hogy türelme legyen a gyerekkel foglalkozni?
- Sebészt keresek, aki érdemben foglalkozik körömbenövéssel. Borsod, Hajdú, esetleg Szabolcs megyében. Kérem segítsetek!
- Az 5 éves fiamnak tud valaki Szolnok megyében autistákkal foglalkozó intézményt?
- Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?
- Miskolcon óvodás/kisiskolás korúakkal foglalkozó gyermekpszichológust tud valaki ajánlani?
- Van Pest megyében olyan tanya, ahol 40 fővel köztük sok gyerekkel lehetne szülinapi partit csapni?