Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében? (tudásbázis)
4. @nett
2009. júl. 9. 06:52
köszönöm denny! Igazából az érdekelne, hogy van-e valakinek valami tapasztalata ételallergia homeopátiás kezelésében? Lányom tejallergiával kezdte, tiszta ekcéma lett, az elmúlt. Utána allergiás tüneteket mutatott kamillára, banánra, sütőtökre, körtére, málnára...eddig :( Olyankor 2-3 órán belül tiszta kiütés lesz a teste. Annyira rossz, hogy majdnem 9 hónapos és alig ehet valamit. Ezért gondoltam a deszenzibilizálásra. Hátha...
3. ee7835cc73
2009. júl. 8. 14:33
Megtaláltam!www.homeopatia.info.hu
2. ee7835cc73
2009. júl. 8. 14:27
Én Nagykőrösön tudok csak,mert hozzánk az van közel én is oda hordtam a kicsi lányomat,mert ekcémás.De van egy homeopátiás oldal ahol fent van a homeopata orvosok neve.Megpróbálom megkeresni és majd megírom.
1. @nett
2009. júl. 8. 13:28
Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- Közös időtöltés gyerekekkel, unokákkal! Gyűjtsük a maradandó emlékeket!