Az 5 éves fiamnak tud valaki Szolnok megyében autistákkal foglalkozó intézményt? (tudásbázis)
Szeptemberben kezdi a 2.osztályt a helyi ált.iskolában,integrált.
Az 1.osztály nehezen kezdődött magatartása miatt,de év végére helyre rázódott.
Kitűnő lett.
Remélem a 2.osztályt már zökkenőmentesen kezdi.
Szia! Jászberényben a Maci oviban foglalkoznak autistákkal is és van speciális iskola, ahol szintén fogadják őket. Onnan tudom, mert az előbb említett oviban én csináltam a lovasterápiát, csak nemrég szültem és most a tesóm csinálja helyettem. Mondjuk ebből a távolságból - Cserkeszőlő azért nem itt van - nem biztos, hogy egyszerű naponta behordani. Bár van egy kisfiú, akit Pestről hordtak ide, meg több gyerek jön akár 40 km-ről...
Ha bentlakásost keresel, olyat nem tudok. Gyöngyösön van egy speciális iskola, de nem sokat tudok róla, azt sem, hogy az bentlakásos-e, vagy milyen. De a gyöngyösi kizárólag autistákra specializálódott. Igaz, az még tőlünk 35 km, tőletek van vagy 80. Bár nem tudom, pontosan hány km-re van Cserkeszőlő, de valahol Szolnok mellett, ugye?
Nem tudom, tudtam-e valamit segíteni. Minden jót!
Szia.
A Földvári az nem ilyen gyermekekkel foglalkozik.
Szerintem a védőnőtök meg tudja mondani, vagy legalább is utána járhat. Vagy bármely iskolába tudnak segíteni, hogy hol van ilyen program.
Sok sikert a kereséshez.
Hajni Cserkeszőlőből.
További ajánlott fórumok:
- Sebészt keresek, aki érdemben foglalkozik körömbenövéssel. Borsod, Hajdú, esetleg Szabolcs megyében. Kérem segítsetek!
- Tudna valaki jó gyermekpszichológust ajánlani Békés megyében, aki akár 2 éves gyerekkel is foglalkozik?
- Dolgozott/dolgozik valaki felnőttképzéssel foglalkozó intézményben oktatásszervezőként?
- Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?
- Tudja valaki a kisújszállási autistákkal foglalkozó alapítvány honlap címét?
- Tudtok megbízható, gazdasági ügyekkel foglalkozó ügyvédet ajánlani Fejér megyében?