Hol lehet jegyet kapni arra a műsorra, amiben Gabriela Spanic fog szerepelni? (tudásbázis)
Szia.
Akkor ezek szerint nem voltál ott Gabriela ingyenes koncertjén 2011-ben a budapesti Köki Terminál plázában?
Nagyon sokan voltak, alig lehetett lépni a sok ember miatt.
De most is biztos meg fog szállni valamelyik szállodában, így kis szerencsével akár ott is láthatod őt élőben. Én pár társammal régebben így találkozhattam több külföldi sztárral is, valahogy megtudakoltuk mindig, hogy hol fognak megszállni, kb. mik lesznek az itteni programjai, merre látogat majd el a városban.
Bár lehet azóta már nem adnak ki ilyen infokat senkinek sem, ezt nem tudom, mert mi még ezt a '90-es években csináltuk, azóta lehet már sokkal szigorúbban veszik ezeket a dolgokat.
Nem találtam infót jegyekről. Csak ez a rövidke interjú látható:
Ha a TV2-t felhívod, talán mondanak valamit.
Sziasztok!
Tegnap jelentették be, hogy Gabriela Spanic szerepelni fog az új táncos műsorba. Én nagy telenovella fan vagyok úgyhogy nagyon szeretnék eljutni, a műsorra, hogy élőbe lathassam Gabyt. Neten nem találtam semmit, de azt hallottam valakitől, hogymar nincsenek jegyek csak stasztisztákat ültetnek be. Tudja valaki hogy van ez? Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mesecímek amiben állatok szerepelnek...
- Mi a véleményetek arról, hogy a házassági eskü szövegében már nem fog szerepelni a hűségről szóló nyilatkozat?
- Olyan szavakat keresek, amelyekben színek szerepelnek
- Meghatalmazásokon miknek kell szerepelnie?
- Írnátok olyan melléknevet, amelyben a következő magánhangzók szerepelnek ilyen sorrendben: aaú?
- A teljes horoszkópodban melyik jegyek szerepelnek és mik nem?