Mernél szerepelni egy tévés műveltségi vetélkedőben? (beszélgetés)
Nézem a Géniuszt, és olyan jó mikor tudom a választ.
De ott tutira nem tudnám.
Már volt ilyen, és igen, olyanokat sem tudtak többen, amit az általános műveltségnél már illene tudni.
Én nem vennék részt, mert tudom magamról, hogy könnyen lefagyok.
Ha lenne egy online verseny, arctalanul, azon szívesen megméretném magam.
Régen ilyen volt a Honfoglaló.
Ezek az emberek a Géniuszban nem az utcáról esnek be. Van már valami múltjuk a kvíz játékokban. Akár csak kvízkocsmákban is. Trenírozzák magukat, ez a szórakozásuk.
Nincs olyan kiterjedt érdeklődésem, hogy minden kategóriában 5 másodperc alatt válaszoljak.
Sokminden van a fejemben, de vannak dolgok amiket feleslegesnek gondolok megjegyezni. Itt van az interneten a válasz.
Nem, mert engem érdekelne a kifejtés is.
Én azért nem mernék elmenni, mert esetleg leblokkolnék és olyan kérdésnél nem tudnék válaszolni, amit tudni illik. Egyébként elég sokat olvasok, de önbizalmam nincs egy ilyen műsorhoz. A Géniusz nagyon nehéznek tűnik. Esetleg egy olyan még szóba jöhetne, amilyen régen a Legyen ön is milliomos volt, ahol csak választani kell a válaszok közül.
További ajánlott fórumok:
- Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek?
- Mesecímek amiben állatok szerepelnek...
- Mi a véleményetek arról, hogy a házassági eskü szövegében már nem fog szerepelni a hűségről szóló nyilatkozat?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Olyan szavakat keresek, amelyekben színek szerepelnek
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?