Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mernél szerepelni egy tévés műveltségi vetélkedőben? fórum

Mernél szerepelni egy tévés műveltségi vetélkedőben? (beszélgetés)

tegnap 18:32
Nem
tegnap 17:40
Nem.
tegnap 13:21
nem
19. globus
tegnap 08:25
Nem csak műveltségiben, hanem semmilyen nyilvánosban nem szerepelnék. Nincs bennem feltűnési viszketegség morzsája sem.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Piroska52)
tegnap 08:02
Nyomás alatt sokan leblokkolnak. Akik ott nyernek, azok ufók 😀
tegnap 07:57
igen
16. Piroska52 (válaszként erre: 11. - Enissa)
tegnap 07:54

Nézem a Géniuszt, és olyan jó mikor tudom a választ.

De ott tutira nem tudnám.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
tegnap 07:50
Vagy tudják majd előre a kérdéseket.
tegnap 07:25
Nem
13. supin
tegnap 04:13
Nem
12. Pulcsis (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:57
Az a kvízműsor "ismert" emberekkel kb olyan színvonalas lesz, mint a Győzike show.... Pénzért "műsort" -és hülyét- csinálnak -magukból-...
11. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:51

Már volt ilyen, és igen, olyanokat sem tudtak többen, amit az általános műveltségnél már illene tudni.

Én nem vennék részt, mert tudom magamról, hogy könnyen lefagyok.

Ha lenne egy online verseny, arctalanul, azon szívesen megméretném magam.

Régen ilyen volt a Honfoglaló.

10. Piroska52 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:46
Elég baj ha valaki csak tippelni megy oda, tudás nélkül.
tegnapelőtt 20:43
Szeretem a kihívásokat.Talán igen. :)
tegnapelőtt 17:28
Sehol nem merek szerepelni.
tegnapelőtt 17:27

Ezek az emberek a Géniuszban nem az utcáról esnek be. Van már valami múltjuk a kvíz játékokban. Akár csak kvízkocsmákban is. Trenírozzák magukat, ez a szórakozásuk.

Nincs olyan kiterjedt érdeklődésem, hogy minden kategóriában 5 másodperc alatt válaszoljak.

Sokminden van a fejemben, de vannak dolgok amiket feleslegesnek gondolok megjegyezni. Itt van az interneten a válasz.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Piroska52)
tegnapelőtt 17:20
Nem könnyű, de legalább csak tippelni kell négyből. 25% esélyed csak van a jó válaszra.
tegnapelőtt 17:19
Azért merült fel bennem a kérdés, mert olvastam, hogy hamarosan lesz egy kvízműsor ismert emberekkel. Érdekel, hogyhogy nem félnek bemenni egy ilyen műsorba?! Visszafelé is el tud sülni, butának is tűnhetnek alap műveltségi kérdésekben is akár. Hétköznapi embernél ez nem annyira kellemetlen, talán csak az ismerősi körben, munkahelyen, amikor műsorba kerül.
4. Piroska52 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:19
Na, azért az se olyan könnyü, ha nem tudod.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:17

Nem, mert engem érdekelne a kifejtés is.

Én azért nem mernék elmenni, mert esetleg leblokkolnék és olyan kérdésnél nem tudnék válaszolni, amit tudni illik. Egyébként elég sokat olvasok, de önbizalmam nincs egy ilyen műsorhoz. A Géniusz nagyon nehéznek tűnik. Esetleg egy olyan még szóba jöhetne, amilyen régen a Legyen ön is milliomos volt, ahol csak választani kell a válaszok közül.

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:14
Most ez megint egy 1 szavasan megválaszolandó téma ahol senkit nem érdekel mit ír a másik?
tegnapelőtt 16:53
Én biztos nem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook