Tudja valaki, hogy készül a vendéglőben a tartármártás? (tudásbázis)
10. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - 1a50c86bb0)
2009. jan. 18. 12:14
Annál is inkább lehet bort hozzátenni mert a tartár, bort jelent.
9. Rozália
2007. nov. 15. 05:55
Miért pont a vendéglőben?
8. dobosanna
2007. nov. 14. 18:28
2tojássárgája,1dl étolaj,1/2kávéskanál só,1teáskanál porcukor,1teáskanál mustár,izlés szerint bors,1/2citrom leve,2dltejföl.
Lehetőleg minden hozzávaló azonos hőmérsékletü legyen.Az arányokat izlés szerint lehet variálni.
7. 54ec386d0c
2007. nov. 12. 17:54
minden szakács a saját izlése szerint
6. 53cc09e608
2007. nov. 12. 11:47
Az enyémet sokkal jobban szeretem .
5. 53cc09e608
2007. nov. 12. 11:47
Nemtudom,de nagyon rossz !
4. dobosanna
2007. nov. 8. 15:00
Majd felteszem a receptekhez és elolvashatod.
Nálunk a családban mindenkinek izlik.
3. gerna
2007. aug. 30. 18:08
Tegnap (?) hallottam a PaprikaTv-ben, hogy nem majonéz+tejföl, hanem majonéz+tejszín a hivatalos.
2. 1a50c86bb0
2007. aug. 30. 15:37
Azt nem tudom, hogy a vendeglokben hogyan keszitik, de az enyemmel mindenki elegedett volt idaig.
Majonez + a majoneztol egy picivel tobb tejfol vagy ugyanannyi + izles szerint citromot belenyomni + keveske cukor + izles szerint mustar + mellozheto, de finomabb lesz ha belevagsz pici voroshagymat. (esetleg pici feherbort is lehet hozzaonteni, ha szeretitek)
Ennyi, de en meg altalaban szoktam belevagni egy keves zoldsegzoldjet.
1. edek
2007. aug. 30. 15:26
Tudja valaki, hogy készül a vendéglőben a tartármártás?
További ajánlott fórumok:
- Kelt tésztából készült beigli receptjét tudja valaki?
- Tudja valaki a tartármártás receptjét?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül gyerek útlevelet csináltatni és mennyi idő alatt készül el?
- Tudja valaki, hogyan készül az éttermekben a rántott hús? Mitől olyan világos sárga a bundája?
- Tudja valaki, hogy mennyi idő alatt készül el a személyigazolvány?
- A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi.