A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi. (tudásbázis)
11. 4c07880d46 (válaszként erre: 10. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 20:43
Köszi szépen, tuti ki fogom próbálni:-)
10. zebracsikó (válaszként erre: 8. - 4c07880d46)
2011. febr. 24. 16:55
saját tapasztalat, én csak így csinálom!
kitapasztaltam, hogy úgy a legfinomabb, ha 1/3-2/3 arányban keverem a lisztet-kukoricadarát
(csak kukoricadarával is finom, de kicsit keményebben ropogós, ezt így akkor használom, ha kis csirkemellcsíkokat rántok, és azt ropogtatjuk, mártogatjuk...)
9. Gavrilo1
2011. febr. 24. 16:45
Én mindig kukorica lisztbe forgato a húst, zöldséget mikor panírozom. Tényleg ropogósabb mint a sima.
8. 4c07880d46 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:51
Saját tapasztalat? Ki fogom próbálni:-)
7. bfec7fb205 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:15
Párom egyszer véletlenül prézli helyett búzadarát használt a panírozáshoz! Hát úgy ehetetlenül kemény lett!!!
De lehet, ha liszt helyett használta volna, ahogy írod a kukoricadarát, akkor jobb lett volna.
:-DDD
6. fmagdi78 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:14
Ez jó tipp, én is kipróbálom. :)
5. zebracsikó (válaszként erre: 1. - 4c07880d46)
2011. febr. 24. 13:08
ha a lisztet kukoricadarával helyettesíted, isteni ropogós lesz a panírod!
4. capuccino77 (válaszként erre: 2. - Nirvi)
2011. febr. 24. 13:04
Szerintem is! :) De finom, az tuti! :P Bár még csak sajtot vettem ilyen "gyári paníros"-ból. :)
3. Mona6908
2011. febr. 24. 13:03
Meg tudod nézni a csomagoláson. De szerintem a kukoricaliszt teszi ropogóssá.
2. Nirvi
2011. febr. 24. 13:02
Szerintem jobb ha nem tudjuk:D:D:D
1. 4c07880d46
2011. febr. 24. 13:01
A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi.
További ajánlott fórumok:
- Lefagyasztott panírozott hús sütése
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?
- Mitől ropogósabb a boltban kapható fagyasztott sült krumpli, mint a frissen elkészített?
- Hol lehet ún. hajszappant beszerezni? Használt-e már valaki, mi a tapasztalat? Ugye természetes anyagokból van?