Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk? (tudásbázis)
Hát nálunk ilyen sincs. Az egész városban nincs olyan üzlet, ahol árulnának természetes parfümöket. Egyetlen illatszerbolt van, plusz DM és Rossmann. De azok is csökkentett kínálattal. A bioboltban sem árulnak, mert drága és szerintük nincs rá kereslet.
Webáruházból egyszer rendeltem egyet tényleg találomra :)), illetve a leírása alapján, és hát fúúúj! Egyszer fújtam magamra, rögtön lemostam.
Találomra bármelyiket :)))
A minap betévedtem az Yves Rocher-ba, kipróbáltam a Bambuszos és orgonás parfümöket. Mindkettőnek nagyon jó az illata, de egy-két óra elteltével szinte érezthetetlen. Az összetételüket nem vizsgáltam át tüzetesen, de azt hiszem, ez a cég természetes anyagokból dolgozik.
Sziasztok!
dr.Nona aromaterápiás parfümöket használok.
(Lady, Ruth, Kiwi és Monel) a nap minden szakában.
Nem csak az illatuk isteni, de nyugtatnak, feszültséget oldalnak, vidámmá és magabiztossá tesznek.
Helan fitokozmetikumok: mohás parfümök.
Isteni az illatuk!
Amióta használom, sokan dícsérték, hogy milyen finom.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hol lehet ún. hajszappant beszerezni? Használt-e már valaki, mi a tapasztalat? Ugye természetes anyagokból van?