Tud valaki pár jó tippet körömerősítésre, ami hatásos és otthon meg tudom csinálni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ezt olvastam, én ma kipróbálom: Rozmaring-kezelés
Hozzávalók:
- 2 evőkanál rozmaring
- 1 csésze víz
Alkalmazás:
Forralj fel egy csészében rozmaringot, 5 percig. Vedd le a tűzről, és hagyd hűlni néhány percig. Öntsd a teát egy tálkába, és áztasd benne a körmeidet 10 percig. Ha hetente kétszer elvégzed, látványos eredményeket érhetsz el!
körömerősítő lakk. Az van ráírva csak, hogy Kalcium.
300 Ft körül van. Vagy kend rá 2 rétegben a körmödre, vagy egy rétegben és rá valamilyen színeset. Legalább 5 napig legyen fent, utána 1-2 napig "pihentesd" a körmöd.
Rövid időn belül olyan lesz a körmöd, mint a beton!
Még soha nem hallottam róla.
Elmesélnéd mi is ez a JAPÁN manikűr?
hallottam már a sörélesztő tabliról is, de sokan mondták h nem jött be nekik se, ugyhogy arról a témáról leszálltam.
Viszont a Revalidot sokan dicsérik és a hajamra is ráférne :) nem olcsó dolog, de ha tényleg hatásos megéri szerintem.
De várom még a tippeket! :)
tudod , hogy jöttem rá?
ez volt a gondom..
és megint elkezdtem rágni, amikor a férjem elrepült...
soha nem tettem ilyet, vettem egy csomag tökmagot.. elkezdtem enni...2 hét múlva kisimultak a körmeim, nem váltak lapokká, és nem szakadoztak be... gyönyörű színe lett, és nem száraz, hanem olajos volt a felszíne...
Ezt még énse hallotam.
Kiprobálom mindenképp, csak ne legyen zsíros az arcom tőle:D
Nos.. nagyon sokáig rágtam a körmöm ettől mindig erős volt, viszont egy éve abbahagytam a körömrágást elkezdtem megnőveszteni szépre. Most azonban mikor kicsit hosszabbra megnő hamar letörik, nagyon puha és gyenge :( segítesetek nekem :)
Várom a tippeket!
nos...
elment a férjem, visszaszoktam a körömrágásra.... majd egy olyan dolgot kezdtem el, amit egyébként soha nem tettem "paraszt szokásnak" tartottam... tökmagozni.... azt vettme észre 5 nagy csomag után, hogy már nem hullámos, gyönyörű színe és fénye van, és nem válnak szét a lemezkék...
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Bevált vitamin körömerősítésre
- Ha feldagad az arc egy fog miatt, van valami hatásos tippetek rá, amivel kicsit enyhíthető a dagadás?
- Milyen aerobik dvd-t ajánlatok, ami hatásos cardio mozgás és otthon is lehet csinálni?
- Crystal Nails oldalról rendelt már valaki Pata lakkot körömerősítésre?
- Körömlemez eltávolítás után mikor lehet szabadon hagyni az ujjat, illetve milyen készítményeket ajánlotok körömerősítésre?