Milyen aerobik dvd-t ajánlatok, ami hatásos cardio mozgás és otthon is lehet csinálni? (tudásbázis)
A Norbi tornák nagyrésze zsírégető,140-150 pulzus számon könnyed torna.Nem az izzadás a lényeg,hanem csupán a zsírégetés.Én speciel csak akkor csinálom Őket ha este bevacsizok,mert utána soha nem jönnek rám a kilók
Ami jó kis kardió és izzadhatsz alatta az Czanik Cap.I
Nell McAndrew Cardio Core & Stretch dvd-je nagyon jó. Tegnap próbáltam először. Huhh Nagyon hatásos. Alig bírtam lábra állni. A vádlim ....
Ha tényleg erős kardiót szeretnél, mindenképpen ezt próbáld ki. Van ezen kívül még két másik dvd-je: Maximum impact, Challenge. Ezeket még nem próbáltam, de állítólag az egyik kicsit gyengébb, a másik meg erősebb mint a Cardio Core & Stretch
Leírást itt találsz a dvd-ről (mármint véleményeket, és a hozzászólásokat is olvasd el):
De nagyon jó ez az oldal, mert elolvashatod nagyon sok fitness dvd leírását, és hozzá a véleményeket.
További ajánlott fórumok:
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Milyen fiúneveket ajánlatok kisbabának?
- Mit ajanlatok, eros migrenes fejfajasra?
- Milyen mulitfunkciós babakocsit ajánlatok decemberi babának?
- Tud valaki pár jó tippet körömerősítésre, ami hatásos és otthon meg tudom csinálni?
- Érdeklődni szeretnék, hogy milyen arányban érdemes az aerobik és az alakformáló edzéseket csinálni?