Milyen fiúneveket ajánlatok kisbabának? (beszélgetés)
Én komolyan nem értem az ilyen fórumokat!!
Soha, de soha nem adtam volna a gyerekemnek mások által választott nevet! De még csak a döntésben sem kellett segíteni egyszer sem! Megoldottuk ketten a párommal!
Kornél, Mátyás, Károly, Vilmos, Fülöp, Bátor, Dávid, Bekény, Csongor, Péter, Áron, Dávid, Kevin, Gergő, Bertold, Arnold, Armand, Andor...
Sok boldogságot nektek a kicsihez!!! :)
Hunor Vidor két dalia,
Elég retro név mainak.
Álmos lennél kiagyalni?
Nem tetszik a Tivadar mi?
Lehet Ödön, Gerzson talán,
Balázs, Mátyás, Péter, Zalán.
De mi a modern, s mi a régi?
Komoly kérdés, felelj "néni"!:D
Az unokaöcsém aki egy hete született Nimród lett, ez divatos mostanában (bár nekem nem tetszik).
Ha nekem a második fiú lesz, Herman lesz, ez szerintem szép, nem ódivatú, és nem "divatnév"
*nem utolsó sorban így hívják az apát :)*
Majd írd meg, mit választottál :)
Pont fordítva! A Magyar Anna, Horváth Orbán, Sántha Márta, Lengyel Ferenc és társai hangzásilag helytelenek!
Mint ahogy a Szűcs Csaba is. Emlékezetes még a médiából a KasuBA SZilárd is (ő a két név közé egy L. betűt tetetett (tv-s szereplő volt).
Milán, Balázs, Péter.
Én ezeket adnám, ha passzolna a vezetéknévhez is.
És egyik sem ősszel van :)
Balázs,Péter,Bence,Levente
De szerintem azt is nézd mi a vezetékneve.Magashangrendűhöz magas passzol jobban,mélyhez mély. :) Szerintem úgy jobb a csengése. :)
Az én fiam Áron.
Zalán,Kolos,Márk,Csongor,Mátyás,Bence,Domokos,Erik
Nekem ezek tetszenek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen mulitfunkciós babakocsit ajánlatok decemberi babának?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?
- 2-3 éves kisfiúnak milyen autópályát (garázst) - kisvasutat ajánlatok?
- Milyen kerítést ajánlatok virágoskert elkerítésére kutya miatt?(olcsó és jól átlátható legyen)
- Milyen aerobik dvd-t ajánlatok, ami hatásos cardio mozgás és otthon is lehet csinálni?
- Milyen vércukorszintmérő készüléket ajánlatok vásárolni?