2-3 éves kisfiúnak milyen autópályát (garázst) - kisvasutat ajánlatok? (tudásbázis kérdés)
fa vasút, take along vasút...
de a Mukim mindjárt 3 lesz és most kapott rá a fp brüm-brüm kisautós garászára...
ja, autók a lejtőn is jó.
én múgy hot wheels-hez hasonlnó (cxsak olcsóbb) asztalra rögzíthetős lejtőt kértem a szülinapjára mamától.
de szereti a match box-os tűzoltóállomást... vagy az ágyának támasztott kiságymatracot, mint "hú mekkola lejtő!", vagy párnákkal alátámasztott leporellót...
szóval sztem leginkább fa kisvasút. most a tecsóban a 60részes 3300 pénz. (a kinézett kisautós pálya is most akciós 1600ért)
Az én fiamnak ilyen volt (más színben és más mintával, de a forma tök' ugyanez) és imádta. Most az unokaöcsém nyüstöli, aki 2,5 éves. Kb. fél éve fedezte fel nálam és meg volt veszve érte, úgy hogy nekiadtam. :-D
Aúgy fisher price Oriás garázsa van valakinek?
Elég húzós ára van...de szereti a gyerek?
Amúgy max 6ezer ft körül keresgélnék!
A waderest néztem én is csak olyan picikéknek tűnik :) ezeket akkor lehet kombinálni?
Pl.ha veszek egy garázst meg veszek egy másik valamit azt össze lehet építeni?
Thomas vasutat néztem igaz nem itthoni terméket,de azzal is az a baj hogy kicsinek vélem!Lehetni nagyobb!
Esetleg ha úgy van link.et szívesen fogadnék :)
És köszönöm a segítséget!
A Kikában lehetett favonatot, ami bővíthető. Pályán is tudja használni, vagy csak úgy egyet fog a kezében és tologatja, mágnessel kapcsolódnak egymáshoz, nálunk a 7 éves is szívesen játszik vele.
Lego duplo autó is bejött, ahhoz is volt pálya.. Nem tudom mennyi volt egyik sem, mert 8 éve vettem.
Nagyon klassz Thomas autó pályákat lehet kapni.
Van kezdő dobozos, amihez később mindig lehet újabbakat venni. Műanyag. Vannak olcsóbb dobozok is. Nagyon szeretik a fiúk mint a Thomas meséket is.
Sziasztok!
Milyen autópályát-garázst ajánlanátok?-mi van nektek?mi vált be?-mennyibe került?
Ugyan ez érdekelne kisvasútról is!Kisfiam két éves múlt nyáron!
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Pofon egy két éves kisfiúnak...
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Beteg kisfiúnak vérre van szüksége!
- Ti vennétek kisfiúnak "lányos" játékot?
- 4 éves kisfiúnak milyen autópályás vagy parkolóházas játékot javasoltok?
- Milyen autópályát tudtok ajánlani 3 illetve 5éves kisfiúnak?