Milyen vércukorszintmérő készüléket ajánlatok vásárolni? (tudásbázis)
Szia ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor érdeklődd meh, hogy mennyiért tudsz bele vásásrolni tesztcsíkot. ha veszel egy vércukormérőt akkor sajnos többször kell méregetni a vércukrot ezért ne mindegy mennyiért árulják támogatás nélkül a csíkot bele. Nem mindegy, hogy a készülék mennyi de az csak egyszeri kiadás, a csík pedig ha drága akkor hiába van készüléked. Az Accu check régebbi tipus, jó de sajnos elég drága 50 db csík több mint 1000 ft. A legújjabb és modern készülékek között most Dcont Ideal készüléket javasolják, a diabétesz gondozóban is ezt írják ki. Nekem kb. 7 éve Optimum készülékem van nagyon meg vagyok vele elégedve, és ami nem lényegtelen megfizethető bele a mérőcsík.
Aki inzulinos cukorbeteg annak a diabétesz gondozóban kiírják támogatottan a vércukormérőt, ehhez pedig olcsóbban kiíratható a tesztcsík is. Remélem tudtam segíteni, Jó egészséget kívánok.
Nekem 10 évig volt Accu-chek. Sosem volt vele problémám. Csak jöttek a kisebbek, és azt kaptam. Most FreeStyle Optium van, ez is remek, tárolja a méréseket, ha koleszterin tesztcsíkot vennék hozzá, azt is lehetne ue. készülékkel mérni. Nem magyar volt az első készüléken ebben a fajtában, felhívtam a forgalmazót, hogy ilyen a készülékem melyik névvel fut hozzá a magyar tesztcsík. Mondták menjek be hozzájuk, kaptam ingyen új mérőt és ajándék tesztcsíkokat is. Be is mutatták, hogyan kell használni, a gyógyszertárba mindig viszem a dobozt melyiket rendeljék meg, másnap ott van.
Érdeklődj a gyógyszertárban, a tesztcsík árát is nézd meg mennyibe kerül hozzá, akármilyen típust veszel mindegyik jó szerintem. Olyan ez már, mint a lázmérő, mind egyformán mér.
méry, v accucheck
sztem
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Mikrodermabráziós készüléket szeretnék vásárolni...melyik márkát érdemes?