Törökbálint tüdőszanatórium gyerekosztály tapasztalatok (beszélgetés)
Igen a nagyapjanal is kohogott amikor korhazban voltunk.
Ilyen rtg meg nem volt nekem ezt mondta a dr nő a brinhoscopiat illetve,hogy nagyon jó gepek vannak ott amivel vizsgalni tudjak,ugyhogy majd kiderul mivel is nezzik meg csak deruljon ki..
Őt a reflux vizsgalathoz is tukroztek😒
Ez mitol lehetett,hogy koltozes utan nem kohogott?
Jaj Istenem, elhiszem...
Kontrasztos rtg nem volt?
Nálunk csecsemő korában elvégezték (más miatt, reflux), attól eltekintve, hogy rtg sugárral végzik, emberbarátabb, és szépen látszik az egész alsó/felső légút.
Bár az orvosok jobban tudják.
Volt már olyan esetleg, hogy otthontól távol töltöttetek pár napot? Akkor is így köhögött?
Velünk volt olyan, hogy a gyerkőc hetekig köhögött, aztán elköltöztünk és mintha elvágták volna az egészet.
Nem fullad.Köhög állandóan..ha beteg ha nem..lett ebből asztma és krupp..
Tul vagyunk 3pulmoson 3 ful orr gegeszen és gasztroson is es 3 alatatason.
Miutan az asztma szerek se hasznalnak meg ugy semmi se így most felmerült a légcsőszűkület,ugyh bronhoscopiara megyunk..meg ezen felul futas terheles ami meg kimaradt..Remelem mostmar megkapjuk kiderul mi van mert belefaradtam mar ebbe..hat meg a gyerek..
Köszönöm de hidd el nem véletlenül jutunk Törökbálintra.
Minden ilyen megvolt mar..ez már az uccso lehetőség lesz
Igazán nincs mit és köszi, nektek is!
Mi a baj, befullad a kicsi?
Az én kislányom is 5 éves.
Köszönöm az infót😊
Sajnalom én is tudom milyen ilyesztő sajnos rendszeresen ilyennel küzdünk.
Én spec nem sajnalom h bekell feküdnöm,úgy várom mint a messiast,hogy végre kiderüljön mi a baja a gyereknek.
Minden jót kívánok nektek
Ja, ahogy láttam, olyan hat ágyas termek lehettek.
Tv-t nem, játéksarkot viszont igen.
Először is: sajnálom, hogy be kell (?) feküdnötök, drukkolok, hogy gyorsan teljen majd el és minden oke legyen!
Mi berohantunk a gyeekőccel, mert tüdőgyulladása volt, úgy kapott köhögő rohamot, szörnyű volt. :(
Az orvosok rendesek voltak, gyorsan és alaposan megnézték.
Várakozás alatt láttam kórtermeket, barátságos volt.
Láttam gyerekeket is, vidáman jöttek-mentek, bár ez nyilván állapot függő is.
Meg biztos van, aki elégedetlen.
Szülőket is láttam, játszósban, úgyhogy biztos bent lehet maradni nekik is, ezt a padlásteret még nem hallottam. Az úgy elég izé lenne, ha külön lehetne csak aludni. :/
Olvasgattam is, elég jó híre van, eredményes, jó nevű orvosokkal.
Szia!
Köszi,hogy írtál.
A vizsgálatokról képben vagyok ami érdekel a gyerekkel való ott lét.
5éves így mindenképp a kortermes valtozatot szeretném,nem azt amit a honlapon irnak h kulon anyukak a tetőterben..ezt nem is ertem?
Ti,hogy voltatok?
Játszóhely,játékok vannak ott?Tv van?Hànyan voltatok 1 szobában?
Orvosok rendesek?
Huh pont pár hete jártunk ott.
Jó híre van egyébként.
Nekünk rohanni kellett sajnos, a morcos nővérkétől eltekintve egy szavunk sem lehet.
Szinte azonnal vizsgálta a gyereket egy alapos dr.nő, röntgen is azonnal készült, majd csaknem fél órás beszélgetés az orvossal.
Hála Istennek nem kellett befeküdni.
Milyen tapasztalat érdekel?
Szakvizsgálat?
Sziasztok!
Tapasztalatok érdekelnének..köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Nyitnikék óvoda Törökbálint
- Szerintetek Törökbálint Tükörhegy vagy Budaörs Törökugrató a jobb hely?
- M1/M7 Pest felé ma mértek (Törökbálintnál). Nem tudja valaki, hogy ott, ahol Törökbálint felől rámegyünk a pályára mennyivel lehet menni?
- Volt már valaki gyermekével Törökbálinton hörgőtükrözésen?