Törökbálintiak, és környékbeliek segítségét kérném ! (beszélgetés)
Szia,
nem tudom jársz e még erre, de a megtalálás:
folyamatosan kerestük, ahogy írtam, kocsikkal jártuk a környéket. Szerdán már egyik barátunk barátnője a hidegben 2-3órát gyalogolt, de sajna semmi eredménnyel.
este fél6körül hívták öcsémet, hogy szerintük Ginát találták meg. A Mechaniaki Művek melletti részen volt, állítólag már két napja.
Az ottaniak szólhattak a menhelyesnek, aki kiment. Ő viszont megismerte a kutyát, és telefonált. Öcsém rohant és tényleg Őt találták meg. Be se kellett vinnie a menhelyre, még chippet se olvastak, anélkül meglett :)
Azóta itthon éli a szokásos kis nyugodt életét :)
Lányom iszonyat módon örült neki :) 16hónapos. Amikor 2.napja nem volt meg, és mentünk a lakásba, ahol lakik Gina, az ajtóban annyit mondott a lány, hogy vava? na itt majdnem elsírtam magam.... Aztán mikor meglett, mászkált utána, paskolgatta a hátát, simogatta a farkát :)
Azóta már Gina kicsit unja is a rajongást :)
Jó, hogy itthon van :)
Megkerült a kutya,
GINA ÚTON VAN HAZAFELÉ :):)
Szia! Szomorúan olvasom, hogy még mindig nem lett meg a kutyus. Viszont az tényleg jó hír ha látták.
Másik fórumokat nem próbáltad meg? Nem akarok reklámozni, de pl. az n.l.c -t elég sokan olvassák.
köszönöm :)
még ma is az Attila utcán látta egy bácsi, reméljük a környéken marad....
Szia,
bocsi, most jutottam megint géphez.
igen, egyik ismerősünk feltette netboard-ra is.
próbálkozunk, azért írtam ide is, hátha jönnek olyan ötletek, amiket mi nem léptünk még meg.
öcsém ma is kereste, találkozott olyanokkal, akik a temető melletti kápolnánál látta....
sajnos én pénteken tudok csak menni, ha addig nem lesz meg....
hétvégére már több ismerősünk jelentkezett egy újabb keresésre....
Szia!
A netboardot nézed vagy fent van ott a kutyusod?
Szia!
A netboardon fent van a kutyusod vagy figyelitek ott is?
Sziasztok,
szilveszter éjjel elveszett a kutyánk Törökbálinton a Vasút utcából.
Azóta keressük mindennap.
1-én a téglagyár környékén látták, 2-án a Tükörhegyen. Vasárnap már 3 kocsival jártuk a környéket, ragasztottunk plakátot, osztogattunk szórólapot, kutyásokkal beszéltünk. Egy kis bolt oldalára is tettünk plakátot az eladó jóvoltából.
Naponta járunk a budaörsi menhelyere, eddig eredménytelenül.
Beszéltem az egyik állatorvossal (Pétsch), a másik kettőhöz még nem találtam elérhetőséget.
Egyik ismerősünk bálinton dolgozik, ő is plakátolta a cégénél.
(Mi bp-en lakunk, szilveszterre mentünk csak nagyim házába, kutya nem először jár arra, de ekkora körben nem ismeri a környéket)
Képet töltök fel az adatlapomra, hátha valaki, látja, látta. Kérem, szóljon, számom privátban megadom.
12 éves, Gina névre hallgató, csaucsau-spicc keverékről van szó. Kb térdmagasságig ér, 22kg körüli.
Chipje van!
Kérem, ne bántsatok olyannal, h be kellett volna csukni...stb. Kertből szökött ki, ahol lakik egy másik kutya is kb 14 éve és soha nem szökött ki, nem tudtuk h lyukas a kerítés....
ja, és van két weboldal ahol folyamatosan figyelem, felbukkan-e az elvesztem... és a gazditkeresek.....
Köszönöm előre mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Pszihológus segítségét kérném!
- Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét.
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Kisvárdai és környékbeli felhasználók a segítségeteket kérném!
- Soproniak, környékbeliek segítségét szeretném kérni!