Topshop monster gőztisztitó (beszélgetés)
Sziasztok
nekünk Solac 1400 wattos van.A sütő belsejéhez és az üveg ajtóhoz nem sokat ér,pedig nincs elhanyagolva.Nem tudom mire használni,mert a fürdőszobába a vízkövet nem szedi le,esetleg a csempéről a szappanfoltot.Van hozzá kisfejű kb 10 centi hosszú gőzfújó fej,az biztos jó a ruhákhoz,én ugyan nem próbáltam.Nekünk a macskák által behozott bolhákat tökéletesen kiírtotta.Viszont elég macerás egyik kézzel nyomni,és a másik kézzel fogni és tisztítani,plusz a vezetékre vigyázni.15.000 ért jól érzi magát a szekrényben.
sziasztok! Érdekelne, hogy mi a véleményetek arról, hogy a gőzzel tisztítható-e a villanytűzhely belseje. Nekem nem a monster van, hanem másik márka, de a gőz az gőz. A tv reklámban a csaj kifejezetten a sütő tisztítás miatt dícséri (a férje szeret grillezni:)) az én készülékem használati utasításában az szerepel, hogy elektromos szerkezetek (kiemelve sütők, grillsütők) belsejét ne tisztítsuk vele, felhívtam a szervízt, ott is ezt mondták...
Ti használjátok a sütő belsejének tisztítására?
A bútorokat, fürdőben a csempét, mosdót és a tűzhelyet tökéletesen tisztítja és ott nem gáz ha köpköd mert úgyis áttörölöd. Szóval arra tökéletes de például az zavaró mikor a kisfiam kiságyát gőzölöm és vízes lesz. Engem legalábbis zavart. Kell egy kis idő mire megszárad. Ráadásul látszik a fröcskölés helye, ott nagyobb vízfoltok vannak.
Összességében viszont elégedett vagyok vele. Állandóan használom. :))
Köszi az infót!
Nekem csak a tisztítás miatt kellene de a reklámba is észre vettem,hogy időnként "köpköd".
Lehet,hogy nézek egy márkásabbat.
Ez is folyamatosan adja a gőzt?
Mert a shop szerint a monster igen bár ugye ez lehet kamu is:))
Nekünk eddig minden topshopos termék bevált amit rendeltünk. :) Van már késkészletünk (csúcsszuper) van fedőmatracunk (azóta alszom normálisan) és van csípőszorítóm (a szülés utáni lógó hasamat megtartja)
Nevetünk is a párommal sokszor, hogy milyen nagy topshoposok lettünk. :))))))
Sziasztok!
Talán rátalál valaki erre a fórumra. :) Én vettem monstert és nagyon jó. Imádok vele dolgozni. Sokkal gyorsabban haladok és elég egy vizes rongy meg a gőzölő.
Egy valamire viszont alkalmatlan és én eredetileg arra vettem. A ruhákat simára nem gőzöli. Ha valakinek van még rajtam kívül elárulhatná, hogy vajon azt hogyan kell vele szakszerűen csinálni.
Anyagokkal dolgozunk és azért vettem a cégünknek, hogy a textileket felrakás után átgőzölve a ráncokat, gyűrődéseket kigőzöljük. Hát arra nem jó úgyhogy hazahoztam és használom takarításra. Arra viszont tökéletes. Imádom. :)
Nem vettem én sem. Egyszer már elcsábúltam és rendeltem valamit ami aztán ment a kukába.
Egy másik készüléket vettem solac 1400. ami elég jó.