Érdemes ilyet venni egy H2O Mop X5 gőztisztítót? (tudásbázis kérdés)
Kedves Zelinke!
Én a feleségemnek vettem egy újabb típusu: H2O MOP X10 GŐZTISZTÍTÓ-t, de nem adtak hozzá semmilyen használati utasítást.
Valószínűleg az X5-ös is hasonlóan működik, így ha lehet kérném küld el nekem.
Köszönettel: Pusztai József ezermester123@freemail.hu
Szia Zelinke,
Ne haragudj tudnál küldeni nekem is magyar nyelvű használati utasítást?
Most vettem Gruppin a gépet, de csak angol nyelvű utasítás volt mellékelve.
mail címem:molnarnea3@gmail.com
Igaz, hogy már 2014 van, de ha még van abból a magyar utasításból, én is kérnék egyet.
libelle789@gmail.com
Köszönöm!
Megírom privire is, hátha csak az jut el hozzád :)
vagy jobb lenne egy száraz-nedves porszivo??
ezzel össze lehet fujni amit ösze kell söpreni..
szerintetek??
irjatok és üdv: hamyka
ui: nehéz a választás :D
Azt olvastam a neten hogy a göztisztito dugulást okozhat a gáztüzhely sütö terében, valami ilyesmi hozzászolást olvastam... szerintetek??
Jo lenne a göztisztitot ill a gözporszivot ki probálni (gözporszivo tul drága nekem)
És ezt a hozzá szolást olvasva teljesen elbizonytalanodtam,meg is venném a készüléket meg nem is....
ruhák felfrissitésére biztos jo lenne,meg ablak pucolásra,gondolom szönyegre is joh.... vagy teljesen felesleges a göztisztito?
nah de ha nem veszünk göztisztitot/gözporszivot akkor ugye tisztitoszert kell venünk amit gyakran vagy nem gyakran kell venünk :D de az se biztos hogy az van a tisztitoszerben ami rá van irva a flakonra :D igy viszont ugy osztjuk be ahogy akarjuk de sokat kell hajolgatni,és van hogy kidöglök a sok takaritástol pedig alig csináltam valamit :D
a göztisztito/gözporszivonál az a jo ugye hogy nem kell hajolgatni,nincs tisztitoszer csak a sima viz, jo tudom a viz sem egészséges,de a tisztitoszer én szerintem még roszabb :D
hátránya az a göztisztito/gözporszivonak hogy elektromos árram megy, (lehet van ebböl akkus is de az akkusnak az a elönye hogy nincs vezeték de ha pont akor merül le amikor takaritani akarunk vele akkor várni kell mig az aksi feltöltödik)
és hát ugye fizetni kell a villanyszámlát :D
szoval eléggé nehéz a döntés, jo lenne ha tudnátok mondani ilyen bemutato termet ahol ki lehet probálni ezeket nem 1-2 percig hanem joval tovább hogy nah még is milyen....
De nem szeretnék ugy járni hogyha a gáztüzhelyem sütörészit takaritom vele nem szeretném ha eldugulna a sütörész mert akkor kész a baj.....
várom a véleményeiteket/ötleteiteket stb!!
Akár privátban is!!
nah idáig jutotam, szerintetek melyiket érdemes megvenni? ime:
1. Karcher SC1020 gőztisztító
2. POLTI Vaporetto Pocket
melyiket lenne érdemes megvenni?
A karshelröl már hallottam valahonan de a poltirol életemben nem hallottam :D meg meg emliti a saeco márkát is,nem tudom hogy a saeco milyen márka a saeco az kávéfözögép márka,sose használtam egyik márkát sem még, a karchel az tuti hogy jo meg rosszat nem hallottam rola...
nah enyit sikerült felfedeznem,remélem ezek a göztisztito gépek jok beton felületre is,meg a folyoso is le van betonozva, csak jok beton felületre is!! szerintetek??
irjatok és üdv: hamyka :d
ui: elnézést kérek ha tul hosszu lettem volna de legalább leirtam/elmondtam amit akartam :D
Jah és még valami: emezzel sincs semmi bajom a H20-val csak hát bele kell gondolni hogy milyen is lenne hogy s mint stb... remélem értitek!!
Annyi elönye van a H20 készüléknek hogy nem huzod magad után a készüléket, igen ám de ha sokáig a kezedben van akkor leejtheted ill korozio is megindulhat,nem tudom menyire vannak védve a korroziotol....
visszatérve a karchelre ill poltira: nehezebbek de biztosan nagyonjok!!
Azt árulja el nekem valaki hogy ennek a 2 boltnak van Szentesen mintaboltja ahol megtudnám nézni a készülékeket?? nagyonjo lenne ha lenne Szentesen mintaboltjuk,elmennék én érte személyesen :D igy legalább a postát is meg sporolnám :D szegénység van :D :D
nah remélem ez a összes igényemet kielégiti, max a kültérit nem elégiti ki de hát mit akarunk 25-26 ezer ft-ért? örüljünk hogy enyit kapunk :D
irjatok és üdv: még 1x: hamyka :d :D
Jah és remélem sok emberkének segitetem eme kis irásaimmal :D
Nah a lényeg:
Mi a külömbség a göztisztitó és a göz porszivo közt??
a göztisztito ugyanaz mint a göz porszivo azzal a külömbséggel hogy a göztisztitonál rongyot kell hogy használjunk miig a gözporszivo a saját tartályába gyüjti össze a koszt...
Akkor lehet hogy a gözporszivoba kell ez a hires hepa szürö vagy mi
szerintem a göztisztitoval ugyanugy lehet takaritani professionálisan, át törölni meg nem nagy mulatság :D
lehet nem is ezt a h20 veszem meg hanem inkább ettöl a karcheltöl veszek vagy a politol, a polinak is van olcso göztisztitoja, szerintetek melyik a jobb??
egybö megvilágosodtam amit olvastam a neten!! gondolom mindenféle felületre joh, ez igy már elfogadhato, és árban nekem is baráti..
ha esetleg tudtok még jobbat ajánlani szoljatok!!
ilyesmit találtam a karschelnél ami olcso:
Karcher SC 1020 gőztisztító
szerintetek??
ja és persze vegyétek figyelembe hogy mire is akarom használni :D
a betont azért irom/irtam mert nálunk minden le van betonozva és rajta van ez a linoleum müanyag izé és jo lenne ha ilyen felületeken is használni lehetne :D :D
nah kb leirtam hogy milyen az ideális porszivo nekem, ha töbet tud az nem baj csak ne nagyon legyen több 26-28 ezer ft-nál :D
várom a segitségetek :D
ha esetleg más márkájut tudtok az sem baj csak legyen megbizhato :D
porzsákosat nehogy ajánjatok!!!
ténylegvan itthon porzsákos porszivom,de azért rühelem mert mire felrakom a szüröt letörik a müanyag izéje neki xd :D
hepaszürös lehet jobb lenne,de sajna azok meg nem gözölögtetnek :(
láttam én jo kis hepaszüros porszivot 20.000 ft-ért de sajna azsem gözölög, nekem pedig szükségem van a gözölgésre... lehet hülyeségnek tartsátok meg feleslegesnek,de azért jo a ruhákat felfrissiteni szerintem, pláne betétel elött kicsit átjáratni öket gözzel hogy ne penészedjenek össze!!
de ezel kapcsolatosan is várom a véleményeiteket!! irjatok és üdv: hamyka
ui: arrol már letetem hogy illatositson is a porszivo,de legalább a gözölgés és a takaritást legalább tudni kéne 25-26 ezer ft-ért...
ill mi a véleményetek a karcher márkárol? érdemesebb lenne inen rendelni??
ha valaki tud karsher márkáju hepa filteres porszivot de olyat ami gözt is tud szoljon és irjon rám!!
ui: még mindig nehéz a döntés :D
Ilyen kevés pénzböl tudom nehéz össze hozni de jelenleg enyit tudnék rá kb áldozni!!
kb: 25-28 ezer ft-ért melyik a legjobb porszivo? :D
várom az ötleteket tanácsokat :D
nagyon irják hogy igy hepa meg ugy hepa szürö...
nekem van porszivom de utálom mert porzsákos vááá
kész rémálom ez a porzsákos,és hepa szürös gépet láttam már,és jobb lenne szerintem ha száraz-nedves funkcioja is lenne,mert ugy használnám ahogy akarom :D és nem lenne csalodás :D
a göz funkciohoz azért ragaszkodom hogy felfrisiteni a ruhákat, ne kelljen már egyböl a mosogépbe dobni pláne ha sietek valahová és nincs idöm kimosni de feltudjam frissiteni a ruháimat... remélem értitek, meg szerintem a göz az takarit,és nem kell hozzá semilyen vegyszer....
gondolom garanciát adnak rá legalább 1 évet vagy tévedek??
szűrő?
és mégis mit szűrjön ki az a szűrő a gőzből?
lehet veszek egy ilyet, még nem tudom...
aki ilyet használ kérem irjon rám privátba esetleg egy kis videot is küldhetne hogy hogy is használja!!
jah a másik kérdésem az hogy ebbe milyen szürö van, vagy ebbe nem kell szürö?
mindent tudni akarok :D irjatok és üdv: hamyka
ui: szerintetek érdemes pár csepp illo olajat tenni a vizbe vagy nem szabad mert nem birja a készülék??
takaritani mindig kell :D
Megmondom öszintén hogy utálok takaritani és a lehetö legjobb megoldást keresem :D
mosogép kitakaritása/gáztüzhely kitakaritása átul cettig :D nehezen elérhetö helyek takaritása :D
a morzsát is takaritsa fel szal mindent :D de oda irtam hogy stb :D
Neked a takarítás a becsípődésed???
kicsit bizarr, ahogyan ezekkel foglalkozol...
ha létezik is ilyen az aksis sem rosz, de mig feltöltödik fel is tudok takaritani a hálozatival :D
az akksis azértjoh mert nem viszed magaddal a kábelt,de sokáig tart mire feltöltödik :D
nehéz a döntés...
nem sok pénzem van rá, igy ha lehet maradjunk joval 100.000 ft alatt,és szerintem az olcsobb is ugyanazt tudja mint a drágább....
remélem tudtok segiteni :D vagy olyan is jöhet hogy aksirol is lehet üzemeltetni meg hálozatrol is :D
igen van, de géppel csak-csak egyszerübb lene ha lehet :D
vagy esetleg nemtom van-e olyan gép hogy száraz nedves porszivo is meg göztisztito is egyben ill ami a morzsát ill mindent felszed,ill hepaszürös, miért is olyan jo a hepa szürö? ugytudom a porzsákot helyettesiti!!
remélem tudtok segiteni!!
én is az egész lakásban ill ahol csak lehet használnám :) aksi kilöve, marad a hálozati :D
ui: még egyszer leirom hogy mire használnám ime:
tehát: tudjam használni kisebb/nagyobb szönyegeken is ill linoleumon és betonon is, ill tudjam használni ablak pucolásra/ajtok takaritására/ágynemü huzat/takarok-párnák takaritására/ágy takaritására/ ruhák felfrisitésére/butorok tisztán tartására/ fal felfrisitése/takaritása/pok hálora is/hütöszekrény kitakaritására stb...
A szönyeget meg porolgassam? váááá
jaj de joo hogy van ilyen forum rész is :)
engem minden érdekel vele kapcsolatosan, ill ha tudtok jobbat ajánlani akkor irjátok meg!! :)
üdv: hamyka
ui: nagy a piac és nehéz a döntés :D
Mennyi gondot csinálsz te magadnak.
Van ezekre a munkákra két szorgos kis kezed.
Írtam, üdv: andika
További ajánlott fórumok:
- Száraz nedves porszívót vagy gőztisztítót érdemes venni?
- Kinek milyen trappista sajt jött be, milyet érdemes venni (nem gumis, nem íztelen)?
- Érdemes gőztisztítót venni? Ha igen, melyiket?
- Van valakinek Smart TV-je? Milyet érdemes venni?
- Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek?
- Egy jó gőztisztító hány wattos? Milyet vegyek?