Mit kezdenétek egy olyan nővel, aki azt hiszi, hogy velem csalja a férje? (beszélgetés)
Dolgozom, ha rólam valaki
ilyet állítana kiröhögnék, mert ismernek, nem értem rólad miért feltételezik hogy igazat mond?
Nincs benne logika.
Nem mindegy ha engem is belekever! Pláne a kollégák előtt , akik között jelentős időt tölt az ember nap mint nap.
Nem, nem mindegy hogy azzal vádol valaki hogy elveszem az apukát a gyerekétől, ez engem igenis mélyen érint.
És igen. Ha tovább zaklat , megteszem a szükséges lépèst , csak ez egy beszélgetős fórum, több szem többet lát alapon szeretném megérteni a hölgy gondolkodását .
A két fórumot azért indítottam mert eszkalálódott a problèma és DEHOGYIS tetszik.
Az is beteg bocsi aki azt hiszi hogy ezt élvezni lehet…
"Engem az érdekelne, hogy az ilyen hisztivel tartott-e már valaki meg férfit.
Mármint a telefonba vàjkálàs , nonstop ellenőrzés és alaptalan cirkusz."
Nem mindegy az neked, kinek milyen az élete, ki és hogyan tart meg, vagy veszít el valakit?
"Ha nem bízik benne, hagyja ott. Ilyen baromi egyszerű. Szerintem."
Ez megint az ő ügyük, ehhez sincs senkinek semmi köze.
Úgy érzem, ha 2. fórumot is indítasz ua. témáról, akkor ez valamennyire tetszik is neked. Ha nem tetszene, az első alkalommal tiltottad volna a zaklatót.
Ha tényleg zavar, és vannak bizonyítékaid, hogy valóban, hív, ír vagy bármi mást tesz, zaklatásért rendőrségi feljelentést tehetsz, ha azt többször teszi.
Nem ezekszerint és végképp nem értem mi történt.
Napok, sőt hetek óta szót se váltottunk, ilyenkor nem tudom mi van a háttérben.
Engem az érdekelne, hogy az ilyen hisztivel tartott-e már valaki meg férfit.
Mármint a telefonba vàjkálàs , nonstop ellenőrzés és alaptalan cirkusz.
Ez meg valahol már a hab a tortán,mikor egy 3.random embert is zaklat ezért.
Ha nem bízik benne, hagyja ott. Ilyen baromi egyszerű. Szerintem.
Engem évekkel ezelőtt hívogatott egy némber... a nőt se ismertem, meg a bakját se.
Egyszer-kétszer eligazítottam, kilátásba helyeztem, hogy ez már kimeríti a zaklatást és nem leszek szívbajos lépni. Egyszer csak elmaradt az ordenáré hangnemű és stílusú hívogatása.
Voltam ilyen helyzetben. (Bár nem munkahelyi sz*rkavarás következménye volt.)
Nekem a teljes ignorálás jött be. A csaj megszerezte a számomat is közben. Tiltás mindenütt. Ott a sráccal is tudtam beszélni, aki szerencsére tökéletesen megértette, milyen kínos ez az egész, sőt...(Azóta nincsenek már együtt.)
Amíg a nő nem megy messzebbre, szerintem ne tegyél semmit. Úgy értem, szerintem nem érdemes táplálni a paranoiáját és nem is ér annyit, hogy még kellemetlenebb helyzetekbe keveredj.
Egyébként az ilyen embereknek lehet olyan is a kapcsolata, mint a tündérmese, ő saját magáról valószínűleg nem képes elhinni, hogy elég jó nő, elég szeretetreméltó stb...Ha pedig ez így van, senki az életben nem fogja meggyőzni erről.
Csináld amit a fèrjed mondott. Tilsd le. Ha meg odamegy azzal magát alázza.
Napokban kerültem ilyen szituba,csak nekem a srác mondta,hogy a párja fèltèkeny rám.
Kiröhögtem.
Korábban volt erről írásom, de gondoltam újat kérszítek.
Nos a kérdésem benne van a címben, igazából.
Természetesen semmi közöm a férjéhez , azon kívül hogy a munkatársam. Mégis már másodjára kapok olyan üzenetet, hogy miért beszélek a férjével és reméli majd az én férjem is így fog viselkedni.
Utóbbit pl már nem is értettem mert mi közöm van nekem ahhoz, hogy az ura mit csinál ?
A saját férjem persze annyit mondott erre, hogy töröljem tiltsam, meg is tettem.
De komolyan az ilyen nőkben mi törik el ? Se bizonyítéka se kézzel fogható dolog az állítására , mert nyilván nincs és ráír egy vadidegenre ilyenekkel, ráadásul szerintem baromi kellemetlen helyzetbe hozza a férjét is.
Mindezt állítólag arra alapozta (nyilván megkérdeztem a kollégát , hogy mégis mi fene van) , hogy valami nálunk dolgozó barátnője azt mondta..
Tehát egy világi kellemetlen szitut azért idézett elő magának , nekem és még pár embernek, mert neki AZT MONDTÁK...
Szerintetek ezekután mire számítsak még ? Tán eljön a lakásomra is ? Vagy a munkahelyünkre cirkuszolni ?
Nem tudom milyen a házasságuk vagy a múltjuk és azt sem hogy jöttem a képbe, de most már azt érzem tennem kéne valamit. Csak mit ?