Kérlek irjatok véleményt gőztisztítóról (beszélgetés)
Bárcsak már ott tartanék, hogy hámozzam a lufit.
Használt lakást vettünk.
Ha mindenáron venni szeretnél, akkor mindenképpen többfunkciósat vásárolj, hogy padlóhoz, tűzhelyhez, kádhoz, bútoroz is egyformán tudd használni.
Nézd meg, mennyire hosszú a zsinórja, mert ha nem ér el x méterig, fújhatod az egészet.Valamint 3szögletú legyen, hogy a sarkokban is jól tudj vele mozogni.
Nekem VAX márkájú volt, 8 m hosszú zsinórral, levehető kézi tartállyal, többféle fejjel. Elajándékoztam, mert lusta voltam előszedni.
Pedig, ha belegondolok, a porszívót is elő kell venni :)
Epp ezert is neztem kI egy kisebbet ami kezben is elfer.
Akik azt irtak, hogy ritkan hasznaljak, miert? Ha bevalt meg orultetek neki, akkor mert suvasztottatok el? :)
Hasonló nálam is...
Jó nagy reményeket fűztem hozzá. Az első néhány alkalommal mindenen bevetettem, és örültem neki.
Most is szeretem, leginkább ablaktisztításra használom. Néha a fürdőszobai csempére, másra nem nagyon.
Nagy hátránya hogy elég nagy ( kärcher sc 1.020) és macerás előszedni.
Koszi az infokat!
Valamire csak jo lesz :)
Jajj, még valami!
A széles fejjel remekül szedtünk le tapétát.
Pár éve valami ilyesmit írtam válaszul itt, hát majdnem megettek :)
Zsíros szennyeződésekre nagyon jó. Vízkőre egyáltalán nem, viszont fugákat szépen tisztít. Radiátornál is jól bevethető, ahol egyébként nehezen hozzáférhető hajlatok vannak.
Neked milyen van?
En egy kisebbet neztem kI, karcher, kezi es padlotisztitashoz is alkalmas. Nalunk vannak gyerekek kutya is, en mindenre szeretnem hasznalni, csak felek, hogy nem er semmit :(
Nekem van. Évente 1x-2x használom.
Meglennék nélküle is, hiszen ha rendszeresen takarítok, nem igazán van rá szükség.
A tűzhelyet szoktam időnként azzal áttisztítani.
Ha lenne babám, akkor valószínű a szőnyeget is átgőzölném.
Sikerult elnyomnom a telefont... szoval goztisztitorol szeretnek velemenyeket :)
Megeri? Ha igen, milyet?
További ajánlott fórumok:
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Kérlek mondjatok véleményt!!!!
- Egyetem vagy szakma? Írjatok őszinte véleményt!
- Kórházak neurológiai osztályán milyen betegségek fordulhatnak elő? Ami eszetekbe jut kérlek írjátok le!
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Hogy kell e-mail fiókot nyitni? Kérlek írjátok le konyhanyelven!